Det beste med hele oppholdet!

Noe av det beste med oppholdet her nede er uten tvil at vi har en tre etasjes leilighet helt for oss selv. Det innebærer at vi kan lage mye mat på vårt eget kjøkken – eller som vi har gjort de siste to kveldene – på vår egen grill. Lite slår grillmat i sommervarmen, spesielt når vi er så mange og dermed lager til mye forskjellig kjøtt.

Morfar har fått tittelen som Grillkongen etter å ha disket opp deilig mat to dager på rad. Selv han som i hele sitt liv har fyrt med kullgrill, og nå har prøvd seg på gassgrill. Han bestod med glans, for å si det mildt!

Om alt går etter planen er vi på et super barnevennlig badeland i dag, spesielt tilrettelagt for de aller minste. Gleder meg til å fortelle dere om det senere. Tenkte også jeg skulle lage et oppsummeringsinnlegg mot slutten av reisen der jeg tipser dere om gode spisesteder, ting å gjøre og andre gode tips og triks om man ferierer i nærheten av Torrevieja.

♥︎

2 kommentarer om “Det beste med hele oppholdet!”

  1. Kan du skrive litt om Dennis sine måltidsrutiner nå som dere er i utlandet? Får han mat der fra, eller har dere tatt med egen mat til han fra Norge? Da tenker jeg mest på middagsglass f.eks… eller får han det dere spiser der på Restaurant/lager i leiligheten? Jeg var så i tvil hvordan vi skulle gjøre det når vi reiste på ferie.. men endte opp med og faktisk ta med alt hjemmefra, og alt av middagsglass osv 🙂 Fant fort ut av at de hadde de samme middagsglassene der vi var da.. men men, slik er det å reise første gang til utlandet med små barn <3

    Nyt ferien! Vi er akkurat kommet hjem fra vår aller første utenlandske reise med barn- og jeg kan uten tvil si at det var den beste reisen noengang! Så kjekt og ikke minst koselig å reise med barn! 🙂 Noen sier at det er en helt annerledes ferie med barn, enn uten.. og ja det kan stemme det, men i mine øyner er det kun positivt og glede 🙂 Ser ut som at skjønne Dennis også storkoser seg på ferie!

Legg igjen en kommentar