Dennis får hjelpe til med alt!

Se hvem som ville være med pappaen sin å klippe plenen i dag! Jeg er bare nødt til å dele med dere, for det er det søteste jeg noensinne har sett. Lille Dennis som sitter med sin egen verktøykasse ved siden av oss når vi skifter karmer og dører. Han som hjelper mamman sin å røre i kjelen når jeg lager mat. Han som fant et skrujern på kjøkken for noen dager siden, og før vi visste ordet av det lå halvveis under bordet og trykket det mot en skrue han oppdaget.

Han er så flink, lærer så fort og får være med oss på alt. Det synes jeg er så viktig, for da blir han en selvstendig liten kar som kan litt om alt. Skikkelig handy! For ikke å snakke om mestringsfølelsen og gleden han får når han får være med å hjelpe oss med alt mulig.

Bare det å få lov til å bære en konvolutt mens han går selv fra postkassen og hjem kan få han til å smile i evigheter etterpå. Det er fort gjort å glemme å inkludere barna i daglige gjøremål og oppgaver, men om du husker det vil du få ekstremt mye igjen for det senere! For ikke å snakke om alt barnet kommer til å lære, og all gleden hen får!

Det tar kanskje litt lenger tid, men det er det absolutt verdt!

2 kommentarer om “Dennis får hjelpe til med alt!”

Legg igjen en kommentar