Denne ferien blir VELDIG annerledes!

Nå har vi garantert landet i Alicante og forhåpentligvis kommet oss på plass i leiligheten vår i Punta Prima. Den har hele tre etasjer, inkludert takterrasse! Gleder meg til å vise dere, men det blir nok ikke før tidligst i morgen. Jeg kommer til å bruke kveldene til å oppdatere bloggen fremover – og da forhåndsskrive til dagen etterpå – i motsetning til hva jeg har gjort før. I tillegg til at innlegg jeg forhåndsskrev hjemme i Norge dukker opp med jevne mellomrom.

Nå som Dennis begynner å bli stor gutt, og skjønner mer av hva som skjer rundt han vil jeg gjerne bruke all min tid på han mens han er våken, så får bloggen heller vente til etter han er lagt om kveldene. Han skal aldri måtte forbinde ferie og sydentur med at mamma måtte jobbe.

Uansett, nå som vi har kommet frem vil vi gjerne ha masse, masse tips til hva vi kan finne på den neste måneden. Vi skal tross alt være her i 3.5 uke, så vi har massevis av tid til å oppleve en hel del. Kjør på med tusen tips til utflukter og ting å oppleve både i Torrevieja, Alicante og andre steder på Costa Blanca kysten i Spania! 

2 kommentarer om “Denne ferien blir VELDIG annerledes!”

  1. Gokart, la zenia, dyreparken, marked, strand, badeland, svensken på hjørne (fantastisk resturang me bra mat og billig, og ikkje minst alle forstår norsk), europaparken, tivoli med strandpromenaden 🙂

  2. Den rosa saltsjø, La zenia Boulevard, gocart, cartagena, torrevieja strandpromenade, aqualandia, terra mitica

Legg igjen en kommentar