Den første dagen på stranda!

Tenk at vi var her i tre uker i fjor sommer uten å besøke stranda en eneste gang! Vi trivdes rett og slett så godt oppe på vår private takterrasse at vi ikke hadde behovet for å se den engang. I år derimot har vi tatt turen ned til myk, varm og deilig sand omgitt av klart og varmt hav.

Det var fantastisk deilig, og fargen på kroppen fikk seg et skikkelig boost fra refleksjonene i havet. Vi var tross alt nesten like mye i vann som på land. Havet er faktisk varmere enn bassenget – og det er ikke kaldt det heller! Lurer på om jeg må kjøpe et billig vanntermometer i ei bod for å se hvor varmt det faktisk er!

Denne lemonaden anbefaler jeg på det varmeste! Syrlig og frisk i den stekende heten. Helt kalori- og sukkerfri!

Ellers var det flere som etterspurt et innkjøpsinnlegg fra Primark, og det skal jeg prøve å få lagd i løpet av de nærmeste dagene!

???

Legg igjen en kommentar