Den første dagen i paradis!

- the first day -

Tenk at et lite plasthjul med en stav til 1.50 euro kan være så interessant og gøy. Dennis har gått rundt med denne store deler av dagen i dag og helt til klokken 23 i går kveld. Jepp! Der er vi nå. Like før midnatt krøp vi til sengs alle mann, inkludert Dennis. Som dere skjønner er vi helt ute og kjører med rutinene etter gårsdagens reisedag med soving her og der, skriking og et overtrøtt barn som ikke klarte å koble av på et fly fullt av støy og forstyrrelser.

Vi har derfor ikke hatt noen planer i dag, men bare blitt kjent med området, lekt, badet og prøvd å finne tilbake til noen gode mat- og soverutiner som fungerer. Nå ser det ut til at vi er i rute igjen, og jeg har derfor et ørelite håp om å dra ut på et aldri så lite eventyr i morgen.

Vann, plasking, herlige latterkuler og et digert smil har vært en stor del av vår første dag. Lille fisken min storkoste seg i bassenget, og kunne nok ha tilbrakt de resterende 3.5 ukene oppi der om han hadde fått lov. Flaks for Dennis synes pappaen det er minst like gøy å leke i vannet.

Ellers har vi nydelig vær med strålende sol, rundt 35 grader midt på dagen og 30 på kveldstid ♥︎

Legg igjen en kommentar