De nye favorittmøblene i stuen!

Se disse utrolig flotte barnemøblene – noen av de søteste jeg har sett for å være ærlig. Det at de er håndlaget, og malt og lakkert av morfaren til Dennis gjør de bare enda mer spesielle. Uten tvil de nye favorittmøblene i stuen. Dennis elsket dem fra første stund, og har i dag stolt spist lunsjen sin på eget bord.

Åh, jeg dåner! Motivet på bordet liker jeg også skikkelig godt! Gråtass med masse dyr og en bondegård – perfekt for Dennis som elsker dyr over alt på jord, og straks begynner i en bondegårdsbarnehage.

– med en egen stol til fremtidige lillesøster eller lillebror –

♥︎

Nå må jeg bare finne ut av hvor jeg skal plassere det! I første omgang tenker jeg at vi har det i stuen siden han enda er så liten at han ikke leker på rommet sitt alene. Men etterhvert blir det nok flyttet inn der.

2 kommentarer om “De nye favorittmøblene i stuen!”

Legg igjen en kommentar