Bedre sent enn aldri!

Ingen tvil om at det ble en del stress-sying til langt på natt i dagene rett før vi reiste ned til Spania. Jeg hadde både bursdagsgave til mamma, bestillinger fra nettbutikken og ikke minst reiseantrekkene våre å fullføre. Derfor rakk jeg dessverre ikke å sy så mange sommerantrekk til Dennis som jeg ønsket.

Blant annet hadde jeg planer om å sy et par sett til av antrekket dere ser her, men gjerne i en størrelse større og flere farger. Jeg rakk kun å sy ett, og ettersom dette var det først visste jeg ikke hvordan det ville passe. Det var skikkelig lite i størrelsen, og passer AKKURAT.

Litt kjipt at det nesten må pakkes bort før han får sjanse til å bruke det, men til neste sommer skal jeg være tidligere ute å få sydd noen flere farger og andre stoffer av dette søte settet. Spesielt shortsen likte jeg veldig godt! Jeg var lenge på leit etter en slik shorts i butikkene, tettsittende men samtidig komfortabel og løs. Fant INGEN! Derfor endte det med at jeg sydde en akkurat slik jeg ville ha den.

Dette settet er nå tilgjengelig i nettbutikken. Kanskje litt sent, men om sommeren varer lenge i Norge eller du har planer om å dra til varmere strøk ut på høsten eller vinteren passer det perfekt! Bare husk å velge en størrelse større om du er i tvil.

KAN KJØPES HER

Det kan såklart også brukes med ei strømpebukse under og jakke over i enda noen måneder til!

Legg igjen en kommentar