ALLE INNKJØP FRA PRIMARK

Flere etterspurte en Primark Haul, og nå har jeg endelig fått tatt bilder av alt vi kjøpte der! Det vil si alt utenom klærne til Christopher vel og merke. Prisene er helt sinnsykt billige at det nesten er til å gråte av. Helt perfekt nå som barnehagestart er like rundt hjørnet, og ikke minst for en liten oppgradering av garderoben til mammaen! Noen av klærne er gaver, men mesteparten er kjøpt selv – felles for alt er riktignok at det er kjøpt på Primark!

PRIMARK

Toppen til venstre kostet meg 6 euro og t-skjorten til høyre gav jeg kun 2.50 euro for! Helt latterlig billig og veldig fornøyd med begge til tross for at jeg så på feil størrelse da jeg valgte t-skjorten. Jeg kikket raskt på den, så det sto 38, tok den med til kassen og betalte. Da jeg kom hjem så jeg riktignok at det var størrelse 38 i italiensk (?) størrelse, noe som tilsvarer 34 i europeisk! Haha, så typisk.

Skoene er superdigge og veldig fine! Lette på foten og perfekt i størrelsen. Kun 16 euro! Latterlig billig for gode joggesko selv om jeg helt klart ikke kan forvente samme kvalitet som den norske varianten til Sketchers som er ti ganger så dyr.

Skikkelig løs og sommerlig topp! 3 små euro mener jeg at jeg gav for den.

Solbrillene kostet også 3 euro. Enda ikke helt sikker på om jeg synes de er skikkelig stygge eller skikkelig kule, men de var gode å ha på, og beskytter øynene mot solen, så da bryr jeg meg ikke så fælt heller for å være ærlig.

Buksen til venstre syntes jeg var utrolig kul på en stygg måte, så den måtte bare få bli med hjem. Veldig fornøyd etter å ha prøvd den på også.

Buksen til høyre derimot hadde litt skjeve og stygge sømmer på stumpen, pluss en ødelagt smekk, men jeg orker faktisk ikke å bytte den. Når den kun kostet 8 euro tar jeg den heller med hjem og fikser den på syrommet selv. Tar meg toppen 2 minutter. Veldig fornøyd ellers. Komfortabel bukse å ha på!

Begge toppene likte jeg også veldig godt. Den til venstre, som er samme som til venstre på bildet under, kostet kun 1.50 euro og den til høyre gav jeg 2.50 euro for. Fornøyd med begge! Helt enkle topper som kan brukes både til hverdags, fest og på trening.

Jeg kjøpte også t-skjorte varianten (som er lik den sorte over, og den lilla i for liten størrelse) i hvit. Fremdeles kun 2.50 euro, som forresten tilsvarer 25 norske kroner om du ikke allerede visste det.

En stor og deilig kopp til bare 1.50 euro. Den rommer masse og har derfor god plass til den populære iskaffeoppskriften min på rett over 3 dl! Også er det såklart veldig koselig med sitatet og ringen, så den måtte bare få bli med hjem i kofferten.

Hadde ingen bedre bilder av bare trusene, så for ordens skyld er verken skoene eller bikinien på bildet over fra Primark. Men de to 5 pakningene med truser er derfra! Jeg kjøpte samme i fjor også, bare i større størrelse såklart og har vært forelsket siden. De er SÅ komfortable og enkle. Absolutt et must. Når en 5 pakning i tillegg kun koster 3.50 euro er det ikke engang et spørsmål.

TIL DENNIS

Genser og hettejakke til barnehagen. Begge i størrelse 92! Skikkelig søte og behagelige.

Selebuksen til venstre tenkte jeg vil være like fin med langarmet body og strømpebukse under, og kan dermed brukes på vinterstid så vell som sommerstid. Skikkelig søt! 3 pakning med pysjamas (med fot og antiskli!) i størrelse 92. Dette er fryktelig vanskelig å få tak i andre plasser (i størrelser fra 86/92 og opp altså), men perfekt i vinterhalvåret for å slippe sokkene som blir sparket av tjue ganger i løpet av natten. Kun 9.50 euro for 3 stykk. Også en 3 pakning med langarmede bodyer også i 92 til kun 3.80 euro.

Superpraktisk matboks med 3 rom til barnehagestart!

Hettejakke og 3 pakning med pysjamaser (med fot og antiskli)!

Håndkle med hette, samme matboks som like over, 5 pakning med smekker og 12 par sokker!

Genseren til venstre kostet lattelige 1.25 euro, og den myke joggebuksen under kostet ikke stort mer den heller. Pluss verdens søteste dinosaurbukse!

Hva synes du om innkjøpene?

3 kommentarer om “ALLE INNKJØP FRA PRIMARK”

  1. Elsker Primark <3 Har bare vært på det i London, hvor har du handlet ettersom du betalte i Euro?

  2. Vi også kjøpte en god del fra primark på samme sted som dere bare i 2016. Veldig mye fint der 🙂
    Drar nok dit igjen neste gang vi er i leiligheten i alicante , alfaz. Blir litt mer klær til jenta vår da enn sminke osv.

    Veldig fine klær du kjøpte!

Legg igjen en kommentar