40 grader i skyggen!

annonselenker ⎮ nelly

bikinitopp HER ⎮ bikinitruse HER
(utrolig fine og billige begge to!)


Wow, i går var desidert den varmeste dagen hittil. Christopher, Dennis og jeg tok oss en tur i kinasjappene i området for å kjøle oss ned et øyeblikk. Det var rett og slett for varmt til å ligge i ro, uten at vi hadde sett på temperaturmåleren. Svetten rant, flaske på flaske med vann ble drukket og da vi kom igjen etter et par timer fant vi fort ut hvorfor.

Mormor og mamma hadde flyttet seg over i parken hvor det var mer trekk i stedet for å sole seg på vår private terrasse. Det var da vi fikk vite at det var hele 40 grader i skyggen! Helt sinnsykt. De andre dagene har temperaturen ligget på 32-35 grader. Det positive er at det blir mye bading! Vi har tatt det helt med ro de siste dagene siden det har vært relativt hett.

Håper vi kan dra på et lite eventyr i dag!

Legg igjen en kommentar