1 års forskjell!

Herlighet så sjokkert jeg ble da jeg kom over dette bildet fra i fjor sommer. Lillesøster hadde tatt det mens vi lekte i bassenget for ett år siden, og i går tok Christopher et lignende bilde av Dennis og meg helt tilfeldig. Da jeg gikk gjennom bildene på kvelden tenkte jeg at det hadde vært moro å sammenligne og se forskjellen i og med at vinkelen var noenlunde lik.

Dere kan tro jeg ble sjokkert!

Jeg kan ikke engang huske at jeg var så stor. Det eneste minnet om kroppen min fra i fjor sommer er at jeg slet enormt med å finne bikinier som passet. Nå skjønner jeg hvorfor! Omtrent 20 kilos forskjell er det mellom bildene, på meg altså! Og 5 kilos forskjell på Dennis – bare motsatt vei.

Dette bildet får meg bare til å elske lavkarbo enda mer!

6 kommentarer om “1 års forskjell!”

  1. Bra gjort ? begynte du på LCHF rett etter fødsel? Hvordan var det i forhold til amming da? Jeg vurdere selv å gå over til lavkarbo/LCHF for godt, det er veldig motiverende for meg å se hva du har oppnådd på 1 år ? bra jobba

  2. Bella: Tusen takk! Jeg begynte på lavkarbo i desember, 9 måneder etter fødsel. Da ammet jeg en gang til dagen i 2.5 måned samtidig som jeg spiste lavkarbo ?

    Heier på deg ❤

  3. Tonje Alise: Har trent litt på siden hele veien. Omtrent en gang i uken, men trappet opp på treningsfronten etter mai. Alt i alt er det nok lavkarbo som kan ta mesteparten av æren tror jeg 🙂

  4. Utrolig imponerende at du har klart å gjennomføre opplegget så lenge. Det har kanskje blitt enendring i kostvaner som har satt seg mer fast i hodet?

  5. Randi SessengAas:Ja, for å være helt ærlig synes jeg lavkarbo er helt fantastisk. Muligheten til å spise så mye godt uten å legge på seg, men toppen av det hele gå ned i vekt er uvirkelig ? uten tvil en livsstil jeg kunne levd godt med resten av livet.

Legg igjen en kommentar