VINN ET GRATIS UV-TELT!

annonse

Disse bildene har jeg gledet meg så masse til å dele med dere. De ble tatt da det var hetebølge her i Norge i slutten av mai. Den ene dagen dro vi til en liten strand en halvtimes tid fra Haugesund. Langt ute på landet, og vi nøt dagen i eget selskap og nydelige omgivelser i mange timer. Veldig deilig når det krydde av mennesker på alle andre strender.

Dennis var supertøff i det nokså kalde vannet. Temperaturen var ikke superille, men det er langt i fra 37 grader som han er vandt til fra både badekaret og badehallen. Derfor ble jeg så overrrasket når han bare vandret lenger og lenger ut, og vannet rakk han høyere og høyere på den lille kroppen. Likevel skar han ikke en eneste grimase – bare lo, smilte og veivet lykkelig rundt seg med armene.

Noe av det morsomte var riktignok å plaske med hendene på det grunneste. Da lo han seg ihjel! Jeg var veldig spent på å se hvordan det ble å få den lykkelige energiklumpen opp av vannet for å få varmen i seg. Men til og med det gikk over all forventning.

Da fikk han jo sitte i UV-teltet sitt, og det var superspennende! UV-teltet er virkelig helt genialt både når man reiser på ferie til utlandet, men også når man er hjemme i Norge. Det beskytter de små kroppene mot de sterke solstrålene! Mange glemmer at solen her hjemme også er veldig sterk selv om temperaturen kanskje ikke er den samme. Å ha et slikt UV-telt som lekekrok på terrassen i sommermånedene er derfor helt genialt.

Den fine uv-drakten til Dennis kan kjøpes HER (NÅ -30%)

Men det kan også tas med på tur og utflukter som dere ser vi har gjort. Det tar VELDIG liten plass sammenpakket, og tar ikke mer enn maks 2 minutter å sette opp. En annen smart funksjon er at man enkelt kan feste teltet til bakken med medfølgende plugger (eller evt skruer hjemme på terrassen) slik at teltet ikke blir tatt av vinden som er et kjent problem blant andre UV-telt.

UV-telt HER (på salg til bare 100,-)

Akkurat nå har jeg også en konkurranse gående på facebooksiden min hvor du kan vinne akkurat likt dette teltet! Klikk HER for å delta.

Har du husket å kjøpe UV-telt denne sommeren?

3 kommentarer om “VINN ET GRATIS UV-TELT!”

  1. Sara: Veldig usikker på hva det heter, men om du kjører via Mjåsund mot Hervik ligger den på høyre side like etter den lange sletta med Tysvær Kano og Kajakklubb. Vannet heter Storavatnet. Ligger nokså skjult til, men det øverste bildet i innlegget er tatt fra veien, så er stranda på baksiden av den lille halvøya ♥︎ Håper du finner det!

Legg igjen en kommentar