Vi skal til syden i en måned!

Reklame ⎮ annonselenker

Skjørtet mitt kan kjøpes HER (utsolgt i hvitt, men finnes i andre farger) ⎮ toppen er gammel fra h&m, men lignende kan kjøpes HER


Herregud jeg kan nesten ikke tro det! Tiden raser avgårde og nå er det bare 29 dager til vi reiser. Litt overrasket over at jeg enda ikke har begynt å pakke forresten. Kanskje jeg klarer å være ute i normal tid denne gang. Uansett, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt mer om denne reisen som ligger foran oss!

Vi reiser den 14.juli, dagen før bursdagen til mamma. Med på turen er Christopher og Dennis (såklart), mamma, lillesøster, mormor og morfar. Vi skal tilbake til samme sted som i fjor, Punta Prima. Stedet ligger en 10 minutters kjøretur unna Torrevieja, som igjen ligger omtrent 40 minutter fra flyplassen i Alicante. Vi skal med andre ord til Costa Blanca kysten i Spania!

Der skal vi bo i 3.5 uke i en nydelig tre etasjes leilighet. Leiligheten har blant annet tre soverom, egen takterrasse, balkong og terrasse. Stor stue, kjøkken og flere bad. Herregud som jeg gleder meg til å vise dere hvor fint det er! Vi bor på et leilighetskompleks med eget basseng og har alt vi trenger i umiddelbar nærhet!

Jeg krysser alt jeg har for at de neste ukene skal fly avgårde slik at vi selv også kan sette oss på et fly og forlate Norge i nesten en måned! Kanskje jeg har noen lesere som befinnes seg i nærheten på samme tid?

2 kommentarer om “Vi skal til syden i en måned!”

  1. Me ska ned 31 juli og eg glede meg. Ska blant aent se på og kjøpa brudakjole og mest sannsynlig ha prøvetime hos frisør/sminkør, innom resturangen me ska ha festen, badeland og tannlegen ska eg og til 🙂

  2. Hørres fantastisk ut. Skal selv til syden i 14 dager og gleder meg masse. 🙂

Legg igjen en kommentar