Vi grillet til tross for skogbrannfare!

annonse

Til tross for svært stor skogbrannfare, at vi befant oss et stykke ut på landet med mye skog rundt, tørt vær og litt vind, ble vi likevel invitert på grillkveld til besteforeldrene mine. Vi skulle grille både pølser, koteletter, kylling og litt av hvert, og hele (den lille, haha) familien min var invitert.

Nå tenker du kanskje «så utrolig respektløst med tanke på skogbrannsfaren for tiden? Eller at det er ulovlig og man kan bli eier av ei bot på 6 saftige tusen om man blir omdaget. Vel, jeg kan trøste dere med at det vi gjorde var helt lovlig. Ikke bare fordi vi ikke har totalforbud mot å grille i egen hage her på Haugalandet, men fordi det vi grillet med var denne:

elektrisk grill

Helt genialt i tider som disse. Besteforeldrene mine kjøpte den for lenge siden for å kunne grille når de reiste på bobiltur til våre venner i sør. Nede i varmen hvor det sjeldent regner på denne tiden av året, og dermed heller ikke er lov å grille med ild eller gass.

En elektrisk grill er akkurat like lovlig som en terrassevarmer. Bruker kun strøm for å varme maten og er et veldig godt alternativ til de vanlige grillene i tider som disse.

Nå tenker du kanskje » Herregud for en genial oppfinnelse! En slik skulle vi hatt for å redde humøret til grillmesteren i hus denne sommeren.» Da kan jeg beklage med at jeg dessverre ikke vet hvor mormor og morfars grill er kjøpt, men jeg har sett at de selger DENNE elgrillen til bare 550,-! Ta en titt da vel.

Så, det var søndagens tips fra meg!

2 kommentarer om “Vi grillet til tross for skogbrannfare!”

Legg igjen en kommentar