Umulig å la være å smile!

Ah! Til tross for litt for få timer på øyet i natt våknet jeg likevel med et smil. Det er lørdag, været er nydelig og Dennis smilte mot meg i det jeg åpnet øynene. Umulig å la være å smile tilbake da! Min vakre, lille skatt. Nå som han sover luren sin skal jeg oppdatere dere raskt før jeg må begynne å pakke. Dennis skal sove over hos mormoren sin i natt, også får vi noen venner over på besøk i kveld.

Gleder meg masse til det! Har laget sukkerfri geleshots for anledningen, som jeg skal dele oppskrift med dere på mandag. Ikke så mye annet som skjer. En deilig og rolig lørdag! Kanskje jeg jobber litt mer i hagen før kvelden er her.


Ellers vil jeg gjerne tipse dere om at dette supersøte skjørtet fra nelly (som egentlig er en shorts!) kun er tilgjengelig i svart nå. Alle de andre fargene har blitt utsolgt en etter en, og nå er det kun det svarte de har igjen. Vil du sikre deg et før det også blir utsolgt bør du altså være rask.

Kan kjøpes HER og er normalt i størrelsen. Jeg har medium.

Fortell meg gjerne om planene dine denne lørdagen!

Legg igjen en kommentar