Ukens spørsmål #74

Okei, shit. Først må jeg bare starte med å beklage for hvor sent dette innlegget kom ut. Det har seg nemlig slik at jeg har fått meg en ny hobby! Etter at Dennis hadde lagt seg klokken 18.30 har jeg sittet som limt til macen og studert google maps! Jepp! Det startet egentlig med at jeg skulle se hvor stor tomta vår var, men før jeg visste ordet av det satt jeg der 3 timer senere og kikket på en fransk restaurant i ei bakgate i Paris…

Men det var så klart etter at jeg hadde vært innom alle verdens største turistattraksjoner, studert de dyreste villastrøkene i Oslo, tatt en titt på stranden som ligger ved leiligheten vår i Spania, vært innom en jungel nedi sør-amerika og mye, mye mer! Anbefales om du har et stort fritidsproblem.


MEN, google maps til sides! Nå er det ukens spørsmål som gjelder.

Hvor gammel var du når du flyttet for deg selv og hvor lenge hadde du og Christopher vært kjærester når dere flyttet sammen?

Jeg flyttet ut for første gang, og sammen med Christopher, når jeg var 20 år. Da hadde vi vært kjærester i nesten 1.5 år, og leide en leilighet sammen i seks månedene, før vi kjøpte oss hus. Her har vi snart bodd i 2 år allerede!

Dette må jeg prøve. Hvor mange vafler får du av en sånn porsjon?

Cirka 4 vafler, nok til 2-3 porsjoner!

Jeg har tenkt å begynne på lavkarbo for å gå ned i vekt. Hvor raskt merker man effekten? Har lastet ned en app som sier jeg kan spise 20 g karbohydrater om dagen. Hvor mye spiser du om dagen ca/ hvor lite må spises for at det regnes for å være lavkarbo?

De aller, aller fleste merker god effekt og dropper gjerne et par kilo allerede første uken. De 2-3 første dagen derimot opplever av og til noen at kroppen får «sjokk» og går litt opp i vekt (det er da kun kroppen som holder på vann eventuelt) før man går ned. Grunnen til at man går så fort ned i starten er forresten at kroppen slipper alt det overflødige vannet.

Det skjer så og si aldri at man har mye vann i kroppen når man spiser lavkarbo! Dermed ser man også generelt slankere og strammere ut på grunn av det. Etterhvert vil også fettforbrenningen din booste, og du går ned i fettprosent! 20 gram karbo per dag er det som kalles stikt lavkarbo, og en av de «strengeste» formene for lavkarbo. Jeg ligger selv på denne mengden, og synes det er helt supert!

Jeg har skrevet flere innlegg under kategorien «Lavkarbo» som du finner i menyen under headeren hvor jeg viser hva jeg spiser i løpet av en dag. Det som er viktig å huske på i forhold til «vanlig» mat er bare å fylle på med fett samtidig som du kutter karbohydratene. Du skal aldri være sulten på lavkarbo! Spis når du kjenner sult, men husk å stoppe når du er mett. Fett metter MYE! Så velg mengden mat med magen, ikke øynene.

Masse lykke til!

Tilsetter du suppen noe eller varmer du kun den opp?

Jeg varmet den kun opp, og syntes det var så mange gode smaker og grønnsaksbiter at man ikke behøvde å tilsette noe.

Hvilken utdannelse har du?

Fullført videregående skole – linje studiespesialiserende med toppidrett.

Hvorfor bruker du ikke bare denna vogna til vanlig? Er jo mye lettere å bruke denne enn Emmaljungaen?

Fordi jeg rett og slett er fullstendig forelsket i Emmaljunga vogna mi! Reisevogna vår er helt klart både lettere og mindre, men jeg velger likevel emmaljunga hver gang når vi er her hjemme, om så vi bare skal en rask tur på butikken. For jeg synes den er så fin, stødig og har super god plass! Rett og slett. To veldig forskjellige vogner som jeg er veldig glad i, men reisevogna forblir reisevogn rett og slett fordi det ikke er noen vogner som kan erstatte emmaljungaen ♥︎

Kan du skrive et innlegg om hvor du ville reist på bryllupsreise? Skal gifte meg til neste år og aner ikke hva vi skal velge. Synes Hawaii og Maldivene er så klisje. Gjerne noe litt mer unikt der vi kan oppleve masse men samtidig nyte sol og varme.

Takk for spørsmål! Selvsagt kan jeg det! I dag har jeg reist verden rundt, og søkt opp mange av mine egne drømmereisemål. Så dette kan jeg helt klart samle til et eget innlegg i nærmeste fremtid! Gratulerer som forlovet og masse lykke til med bryllupet forresten ♥︎

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

Hvis du søker tilbake i arkivet mitt finner du ut at jeg har sagt 166 cm høy en del ganger, men for å være ærlig har jeg bare trodd at det er høyden min. I passet mitt står det 164 cm, men hadde ikke målt meg på flere år etter dette og følte jeg hadde strekt meg et par cm til, derav 166. MEN for et par uker siden målte mamma meg, og resultatet viste at jeg enda er hundreogsekstifire centimeter på sokkelesten! Så, med andre ord 164 cm høy og 71 kilo.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

4 kommentarer om “Ukens spørsmål #74”

  1. Kor lenge har du og christoffer vært kjerestar?
    Me har 5 årsdag samme dag som gi gass i år ?

  2. Anonym: Jo, teknisk sett ble vi offisielt et par 8.januar. Men jeg sov over hos han og vi var med hverandre som kjærester døgnet rundt fra 14.desember. Det er grunnen til at jeg pleier å tenke tilbake på desember på når vi ble sammen. 8.januar var kun en dato han spurte om vi skulle gjøre det offisielt på facebook. <3

Legg igjen en kommentar