Ukens spørsmål #73

Reklame ⎮ annonselenker

Den sjokolademoussen så god ut, kan du dele oppskriften?

Den var veldig god også. Oppskrift kommer i morgen tidlig!

Jeg har sendt deg meldinger på Facebook siden din, får du ikke de opp?

Nei, jeg hadde faktisk litt problemer med den for noen dager siden, men nå er alt i orden og jeg har fått svart alle som hadde sendt melding i mellomtiden. Så om du enda ikke har fått svar legg gjerne igjen en kommentar her eller send en melding på min private facebookprofil. Men problemet skal som sagt være fikset nå!

Har du fjernet ribben siden du er så smal rundt midjen?

Oi, det var litt av et spørsmål gitt. Nei, jeg har ikke fjernet et ribben, haha! Men jeg tar det som et kompliment, så takk skal du ha. <3

Løfter du bena opp eller er det mer toes to bar (typ CrossFit) hvor man “svinger” seg opp? Får ikke dette til nemlig og søkehistorikken min på YouTube er hovedsakelig “How to do toes to bar” etterfulgt av en rekke andre styrkeprøver jeg gjerne vil mestre ? Tips til innegg om trening kanskje? Hvordan du trente mot å klare pullup og slikt?

Jeg løfter bena opp uten fart. Den der crossfitvarianten har jeg ikke sjanse i havet å få til selv heller. Ikke at jeg prøver så mye heller altså, for jeg liker helst å jobbe skikkelig mens jeg gjør bevegelsen sakte fremfor å «kaste meg rundt» (beklager ordvalget, men kommer ikke på noe mer passende). Jeg kan se om jeg ikke får laget et eget innlegg om det innen nærmeste fremtid, ja!

Hva skal du gjøre når Dennis begynner i barnehagen? Skal du ha bloggen som fulltidsjobb?

Jeg håper at jeg får meg en vanlig 8-16 jobb innen den tid, men om det ikke skjer kommer jeg til å satse fullt på bloggen og nettbutikken min frem til jeg får napp på en vanlig jobb (eller plutselig tjener nok på blogg og nettbutikk til at det ikke er nødvendig – den store drømmen, haha).

Hvilken størrelse har i den svart drakten?

Jeg har størrelse S, men bruker M til vanlig. Den er litt stor i størrelsen, så velg gjerne en størrelse mindre enn du normalt bruker hvis du vil ha den litt tight.

settet kan kjøpes HER - nå til HALV PRIS

Har du ikkje sykkelhjem til deg sjøl? Det e kjempe viktig!

Nei, jeg har dessverre ikke det enda. Men har planer om å kjøpe en så snart som mulig! Har alltid brukt sykkelhjelm, og kommer til å fortsette med det, men har mistet min gamle etter at vi flyttet og ikke rukket å kjøpe ny enda.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

3 kommentarer om “Ukens spørsmål #73”

Legg igjen en kommentar