Ukens spørsmål #72

Synes du dette er å være et bra forbilde for unge? Vise opp at du spiser under 1000kcal til dagen? Helt sjokkert. Trodde du hadde mer peiling på trening og kosthold enn dette?

Som jeg har nevnt flere ganger før kan det fort se ut som lite mat for en som spiser «vanlig mat», men det er det altså ikke. Det er derfor det er så viktig for meg å understreke at disse innleggene er til inspirasjon for andre lavkarbere (som det er en del av her inne). Denne dagen du ble så sjokkert over og som du tror er under 1000 kcal totalt har jeg nå regnet på. Jeg regner aldri over hva og hvor mye jeg spiser av verken kalorier eller karbo, men har nå gjort det bare for å vise hvor annerledes det kan se ut.

Frokosten min består av en fettiskaffe med kaffe, fløte og sukrin + en kjekssjokolade på siden som til sammen inneholder 462 kalorier. Middagen består av pinnekjøtt, hodekål og masse smør som til sammen inneholder 1381 kalorier. Med andre ord spiste jeg 1843 kalorier totalt denne dagen, og langt i fra under 1000 som du trodde.

Hva var det som skjedde med han? Selvfølgelig helt OK om det er privat, er ny leser så tenkte bare jeg skulle spørre.

Han fikk en veldig sjelden bivirkning etter rotavirus vaksinen. Du kan lese om alt som skjedde HER.

Du som kan så mye om trening osv. Jeg er 175 meter høy og veier rundt 90 kg. Jeg hadde en periode der jeg trøstespiste når jeg fikk alvorlig angst for en stund tilbake. Men har nå begynt og trene for fullt, jeg trener hver dag utenom søndag. Mitt problem er bare at jeg går søren meg ikke ned i vekt, jeg holder meg stabilt på 89 kg. Men jeg kan likevel se at lårene mine (som forresten er der jeg la på meg så og si all vekt) begynner og stramme seg litt opp. Tror du det kan ta lang tid før jeg fyker ned og ser ut som en stram perfekt person? Føler liksom jeg leser bloggen din og du bare blir strammere og strammere etter hver uke mens jeg har nesten ikke sett noe forskjell på de 3 mnd jeg har trent.. Har du noen tips? Og helst ikke noe insane diett, for jeg er nemlig så sinnsykt dårlig til å holde meg til det.. 🙁 Takk for hjelp.

Husk at muskler veier mer enn fett, og at jo lengre tid du bruker på å gå ned i vekt, dess mindre sjanse er det for at de kommer tilbake igjen. Sakte vektnedgang betyr som oftest varig vektnedgang. Ellers er det super duper viktig å bruke målebånd og formbilder for å måle fremgang også – nettopp på grunn av det første jeg sa. Muskler veier mer enn fett!

Mitt beste tips er å holde ut så lenge du ser en liten fremgang (du ser at lårene blir strammere etc, det er kjempe bra!) og hvis det plutselig stopper opp over lang tid kan det være lurt å se seg om etter en annen metode. Lavkarbo hjelper blant annet mange – ikke vanskelig i det hele tatt! Du må bare hoppe i det og komme i gang.

Har du vurdert å snakke med profesjonell? Kan høres ut som ptsd.

Nei, absolutt ikke. Dette var kun et engangstilfelle, og ikke noe jeg “sliter” med til vanlig. Bare vonde minner som plutselig dukket opp igjen da jeg så og hørte helikopteret <3

Syr du fortsatt babynest? Prøvde å finne på nettbutikken din men fant ikke? kan man isåfall bestille? Venter en liten gutt og har veldig lyst på babynest, men finner ingen jeg syns er fine. Syns de du lager er så fine?

Så utrolig koselig! Gratulerer med en liten gutt i magen. Hvis du sender meg en melding på facebooksiden min «Lillegullet» så kan vi ta det derifra ? Har ingen i nettbutikken siden jeg ikke har noen ferdigsydde på lager, men kan sy et på bestilling til deg.

Lurer du på noe mer til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar