To nye skatter ble til i natt

Det er ingen hemmelighet at jeg jobber best sent om kvelden og om natten. Det er da de fineste skattene til nettbutikken min blir produsert. Det er da de beste blogginnleggene blir skrevet og det er da symaskinen og macen går varm helt til jeg ikke klarer å holde øynene åpne lenger.

I går kveld for enda en slik kveld. Jeg begynte på et nytt babynest, jobbet med to av bestillingene som har kommet inn samtidig som jeg sydde ferdig disse to supersøte blusene!

Ettersom jeg kun lagde dem etter eget hode hadde jeg ikke så veldig mye å gå etter. Men da jeg hadde testet dem på Dennis fant jeg ut at de satt finest med en tynn, liten sele over hver skulder. Disse er derfor sydd på etter at bildene er tatt. Og nå er blusene virkelig helt perfekte. Super søte med rysjene som går rundt hele øverste del av toppen, og den enkle, feminine looken på resten av plagget.

Nå har jeg akkurat fått lagt ut plaggene i nettbutikken min, og hvis du vil kjøpe en kan du altså gjøre det nå.

ROSA BLUSE HER ⎮ GUL BLUSE HER

De kommer i størrelse 86-140, og er helt normale i størrelsen.

Fortell meg gjerne hva du synes!

Legg igjen en kommentar