Sukkerfri og knallgod sjokolademousse!

Reklame ⎮ annonselenker

Mmm! Denne fantastiske oppskriften vet jeg dere har ventet på i flere dager, og da er det ekstra gøy å endelig kunne innfri ønsket. Jordbær dyppet i sjokolademousse var frokosten min en dag i forrige uke, og nå vil jeg gjerne dele herligheten videre til dere. Dette er så godt og enkelt som det kan bli, og i tillegg til at dette kan spises på lavkarbo er det også veldig sunt for mennesker med «vanlig» kosthold også! Det er nemlig ikke en hel haug med fett i akkurat denne saken, men heller ingen sukker!

Du trenger:

6 eggehviter (eventuelt 2 dl flytende eggehvite som jeg brukte – kan kjøpes HER)

200 gram philadelphiaost

1 ss kakaopulver

2 ss sukrin gold (kan kjøpes HER)

1 korg ferske jordbær

Slik gjør du:

Start med å piske eggehvitene stive. Blandingen skal være så stiv at du kan snu bollen på hodet uten at massen faller ut. Deretter har du oppi philadelphiaosten, kakaopulver og sukrin gold som du kjører raskt sammen med eggehvitene på middels hastighet. Ikke la maskinen gå for lenge, for da vil moussen falle sammen. Rør så alt godt sammen med en slikkepott til slutt – bruk gjerne store og gode bevegelser med slikkepotten.

Deretter er det bare til å kutte opp jordbærene og dyppe i herligheten!

Synes du det ser godt ut?

4 kommentarer om “Sukkerfri og knallgod sjokolademousse!”

  1. hei!
    Denne smakte veldig godt. Men et problem, min falt veldig sammen når jeg tilsatte kremosten, kakaoen og sukrin gold. Pisket ikke hardt eller lenge. Så lite at jeg faktisk har klumper etter kremosten….

  2. I: Ånei! 😮 Det skjedde ikke med meg. Den falt litt sammen, men absolutt ikke mye, og det var ingen klumper fra kremosten. Prøv å piske kremosten sammen med kakao og sukrin gold for seg selv hvis du prøver igjen, og så vende det forsiktig inn med en slikkepott i eggehvitene..? <3

  3. Huff.. prøvde å lage denne, men den ble ikke noe god. Smakte veldig rart. Brukte ikke philadelphia ost, men en annen naturell kremost. Ellers fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke :/ Måtte bare kaste den. Heldigvis ble det dessert allikevel da jeg hadde kremfløte liggende som jeg pisket og blandet i sukrinmelis og kakao. Ikke akkurat mousse, men sjokoladekrem funker i nøden.

  4. Elisabet: Så dumt at du ikke likte den! Håper du finner noen andre oppskrifter du liker til en annen gang – og godt du fant en nødløsning. Hørtes godt ut! Tror jammen jeg må prøve meg på det samme når jeg er tilbake på lavkarbo igjen 😍

Legg igjen en kommentar