Sprutet ned av vann på trening!

Herregud så flaut det er å innrømme dette, men i dag trente jeg faktisk benkpress for første gang siden fødselen! Jeg har aldri følt at jeg har fått til den øvelsen skikkelig, og har av og til endt opp med vondt i albuene under øvelsen. Mistenker at jeg ikke har helt hundre prosent teknikk. Uansett, i dag trente jeg den altså! To sett med 20 kilo og fire sett med 30 kilo før jeg avsluttet med en enkel på 40 kilo.

Og selv om det ikke høres mye ut i det hele tatt var det skremmende tungt. Notat til meg selv: tren mer benkpress!

Som dere kanskje forstår var det altså bryst som sto på programmet i dag. Bryst og armer. I tillegg til benkpress trente jeg også skrå hantelpress og flyes.

Like før jeg dro på trening i dag sjekket hadde jeg en liten runde rundt på youtubekanalen min. Der kom jeg over en video fra før svangerskapet der jeg tok 18,5 kilo i hver hånd i skrå hantelpress. Dette motiverte meg til å teste formen og se hva jeg klarte nå. Skuffende nok var det kun 13,5 kilo i hver hånd..! Irriterende å vite at jeg har vært sterkere før. Men det motiverer meg også bare enda mer til å komme i samme form.

- dagens forsøk -

Jeg trente egentlig alene i dag, men lillesøster var der tilfeldigvis samtidig. Da hun var ferdig med økta si og jeg lå på benkpressbenken bestemte hun seg for å gjøre noe som skremte livet av meg! Ja, faktisk ble jeg skikkelig sur i noen sekunder før jeg innså at det faktisk bare var morsomt.

Det verste av alt var at jeg tilfeldigvis filmet alt på snapchat mens det skjedde! Så om du ikke følger meg allerede bør du gjøre det nå (linnthereseee)så du rekker å få med deg filmen av når hun spruter meg ned med vann mens jeg tar benkpress!

Ønsker dere en fin mandagskveld videre!

Legg igjen en kommentar