Sommerparadis i Haugesund!

Dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt å dele med dere i går, men tiden strakk rett og slett ikke til! Grunnen var så enkel at jeg endelig begynte å ordne på hemsen, og når jeg først var i gang klarte jeg ikke å stoppe. Nå mangler jeg kun ett strøk igjen i nedre etasje så er all maling unnagjort. Vil ikke røpe for mye, men jeg kan si at det ble to ulike farger på øvre og nedre etasje!

Men over til noe helt annet! Da det var godt over 30 grader på torsdag dro Christopher, Dennis og jeg ut på en koselig, liten utflukt sammen med søskenbarnet mitt. Vi dro til dette fine området her! Vet ikke helt om jeg skal kalle det strand eller basseng, for det er en god miks av begge deler!

Muren som skiller bassenget fra resten av havet har mange hull mellom steinene som vann, fisker, krabber og reker – men ikke bølger – kommer gjennom. Det gjør det til en perfekt badeplass for blant annet små barn!

Vi lekte i havet her en god stund, og Dennis syntes det var superspennende. Han er også mye tøffere enn jeg trodde, for til tross for nok så kaldt hav spaserte han utover helt til vannet nådde han til under armene. Likevel gikk smilet nesten rundt og han så absolutt ikke ut til å bry seg om temperaturen.

Etter å ha lekt i vannet en god stund var det godt å sette seg ned i solsteiken og ta seg en liten lunsjpause – det syntes vi alle mann. Men før vi visste ordet av det ville Dennis tilbake til lekingen! Det var jo så spennende å få lov til å leke med vann – helt klart Dennis sitt favorittelement i naturen!

Kjolen min kan forresten kjøpes -> HER <- i flere farger

Før vi gikk hjemover igjen var det godt med enda en liten matpause. Man blir sliten, tørst og sulten av sol, varme og leking i havet! Heldige lille klumpen fikk sjokoladekjeks for første gang, og de falt virkelig i smak! Hele gutten var dekket av sjokolade fra topp til tå etter bare et par kjeks. Haha.

En fantastisk dag vi gjerne vil gjenta flere ganger i sommer!

2 kommentarer om “Sommerparadis i Haugesund!”

  1. Oi, hvor i byen er dette? Og kan hvem som helst gå der, eller må man ha noen tilhørighet til boligene rundt der?

  2. Silje: Helt i enden på Bakarøynå. Nå er jeg ikke hundre prosent sikker, men er ganske sikker på at det er åpent for alle ettersom det for det første ligger på bryggen hvor alle har tilgang, ikke er inngjerdet og heller ikke står noe skilt om at det kun er for beboende i området. 🙂

Legg igjen en kommentar