Slik trener jeg ryggen!

I formiddag mens jeg satt og planla uken poppet det plutselig opp en melding fra lillesøster. Hun har endelig blitt friskemeldt etter å hatt kyssesyken i flere måneder, og lurte på om vi skulle starte uken med ei god treningsøkt sammen. Jeg svarte ja med det samme, hoppet opp fra kontorstolen og fant frem treningstøyet.

For å få litt rask energi åpnet jeg en boks med HEAT (denne er så god, og koden 7TJAT gir deg 50 kroner rabatt) mens jeg gjorde meg klar. Noen minutter senere sto lillesøster i gårdsplassen og vi kjørte avgårde.

Vi hadde litt forskjellig på planen denne mandagen, men hovedfokuset mitt var på ryggen. Lillesøster skulle egentlig trene bein, men ettersom jeg hadde det sistgang ble jeg bare med henne på noen av øvelsene før jeg fortsatte mitt eget program.

Tenkte jeg kunne fortelle dere litt om ryggøvelsene jeg kjørte i dag. På bildene over ser dere første; brede nedtrekk. Den synes jeg er veldig god å starte med ettersom den tar på et så stort område av ryggen. 3-4 sett på maksvekt med 8-10 repitisjoner! Ellers fortsatte jeg med chins (se bildene under) nå som jeg endelig klarer det igjen etter fødselen.

Det ble ikke mer enn én repitisjon på hvert sett, men med en god del sett, og så en del repitisjoner med strikk som hjelp helt til slutt kjente jeg den godt likevel.

Sittende roing var siste ryggøvelse på programmet. Glemte å ta bilde av den, men det kan jeg gjøre en annen gang. Samme antall reps og sett som i brede nedtrekk. Dette er et program jeg synes tar utrolig godt på øvre del av ryggen, og det er deilig å se hvor stor fremgang jeg får for hver gang!

Ryggen begynner absolutt å komme seg utseendemessig også – superduper gøy!

Legg igjen en kommentar