REISEVOGNA VÅR + smarte tips og triks!

Annonse

Jeg har fått flere spørsmål om vi har egen reisevogn eller om vi drar med oss emmaljungavogna på tur. Det tenkte jeg at jeg kunne svare på nå, i tillegg til å dele noen smarte tips og triks når man reiser til varmere strøk med babyer og små barn.

REISEVOGNA VÅR

For det første: ja, vi har egen reisevogn, og det er Baby Jogger City Elite! Den brukte vi i fjor også, men da med bagdelen på, og vi er kjempe fornøyde. Dette er en liten og lett vogn som er veldig enkel å trille i tillegg til at den tar utrolig liten plass sammenslått. Spesielt nå som vi har sportsdelen på!

Vognen har også utrolig lang skygge noe som er helt genialt når man reiser til solfylte steder, så slipper lille å få solen i ansiktet hele tiden!

AEROMOOV underlag til vognen

Dere legger kanskje også merke til at jeg har et slags underlag oppi vognen? Dette er alfa omega når man drar med ei mørk vogn til utlandet. Sort blir ufattelig fort varmt, og da er det greit å ha noe lysere akkurat der barnet skal sitte. Det har vi sikret oss med dette underlaget fra aeromoov.

Men noen av dere har kanskje hørt om aeromoov før? Det har nemlig ikke bare denne funksjonen. Faktisk har den en langt viktigere funksjon som er helt genial! I sydenland er det stort sett utrolig varmt og svetting er en fast del av tilværelsen. Tenk dere hvordan det må være for barnet å sitte klam og svett i ei mørk vogn når det er 30 grader++ Ikke særlig behagelig.

Dette underlaget er laget for å hindre at nettopp dette skjer. Det er nemlig utformet på en helt spesiell måte som gjør at luften sirkulerer under barnet og hindrer barnet i å bli klamt like fort. Det har også et håndklestoff på denne siden som skal vende opp noe som gjør at den suger til seg svette og fuktighet for å gjøre det mest mulig komfortabelt for barnet på reisen.

Høres ikke dett helt genialt ut? Jeg ante virkelig ikke at dette fantes engang, men nå som jeg vet det kan jeg ikke la være å anbefale det videre til dere. Så utrolig smart, og det kan virkelig gjøre ferieturen for de små tusen ganger bedre!

ADAPTERE til bilstolen

Enda en ting man må huske å ta med på tur er bilstol! Hos oss passer Dennis enda i babystolen sitt – fordelen med at han er kortere enn gjennomsnittet, haha. Så da er vi så heldig å slippe og dra med oss det store setet. Når vi i tillegg har kjøpt adaptere som passer mellom maxi cosi bilstol og baby jogger vogn gjør det reisen tusen ganger enklere.

For det første slipper vi å bære rundt på bilstolen når vi er ute på utflukter hvor vi har måttet ta taxi eller buss. Vi kan bare klikke fast bilstolen på vognen – også enten bruke bilstolen som vogn, la Dennis gå selv eller så er det faktisk plass til at han kan ligge under å sove mens bilstolen er festet på. Poenget: vi slipper å bære på det.

Jeg kommer ikke over hvor genialt dette faktisk er! Spesielt siden vi må velge om vi skal ha på sportsdel/bagdel eller bilstolen på emmaljungavogna, mens på reisevogna vår kan vi ha begge deler på engang. Så utrolig smart! Det gjør virkelig reisen tusen ganger enklere, og vi trenger ikke planlegge turen ut i fra at alt må være i gåavstand, for det å ta med seg bilstolen i ny og ne er null stress.

Bilstoladapter mellom Baby Jogger vogn og Maxi Cosi bilstol kan kjøpes HER.

SKYGGE i en fresh farge

Det siste jeg vil tipse dere om er skyggen! Den fine, lyseblå skyggen. For det første ser vogna mye freshere ut enn med den svarte skyggen som følger med. Men man får også en lysere vogn, som igjen ikke blir fullt så varm som den hadde blitt med den svarte skyggen. Når det er sagt er dette også en ganske genial måte å friske opp vogna om du begynne å gå lei. I stedet for å svi av mange tusen på ei splitter ny vogn kan du bruke noen hundrelapper på en ny skygge i en annen farge og vips så har vogna endret utseende totalt!

Denne freshe skyggen finner du HER, og hvis du ønsker andre farger ser du hele utvalget HER.

Nå er vi klar for sommer, sol og ferie med ei fantastisk reisevogn med mange smarte løsninger som virkelig egner seg på reise!


Produktene omtalt i innlegget (klikk på bildene for å kjøpe/se pris):

 

En kommentar om “REISEVOGNA VÅR + smarte tips og triks!”

  1. Hei! Hvorfor bruker du ikke bare denna vogna til vanlig? Er jo mye lettere å bruke denne enn Emmaljungaen?

    Liker begge vognene jeg da, men personlig så ville jeg vel brukt den dere bruker som reisevogn ??

Legg igjen en kommentar