Reisen vår er avlyst!

Da Christopher dro på jobb i formiddag og det bare var Dennis og meg hjemme kjente jeg med et på følelsen av at jeg måtte finne på noe. Å leke hjemme hele dagen er koselig det, men å komme seg ut og finne på noe er enda bedre. Så jeg sendte melding til mamma og hørte om hun var hjemme, det var hun. Så da pakket jeg stellevesken, kledde på Dennis (må huske å sy eller kjøpe noen tynnere luer uten dusk forresten! Dennis måtte ha vinterlue under hjelmen fordi han ikke hadde noen lettere luer uten) og syklet avgårde!

Det er så gøy å se hvor glad Dennis er i å sykle. Så samtidig som jeg får trent får også han kost seg. Vi syklet dermed en litt lengre runde for å komme til mamma i dag bare for å få litt ekstra trening. Det var deilig det!

Nå er minsten i seng og jeg har rigget meg til med mac og deilig mat. Tenkte jeg skulle planlegge uken nå, både med tanke på mat, innkjøp, oppussing og blogg. Kom derfor gjerne med tips og ønsker til innlegg. Ellers er campingplanene våre dessverre avlyst da de melder veldig dårlig vær og mye vind de neste dagene. Absolutt ikke ideelt på tur, spesielt med en ettåring.

Så da får vi utsette den turen på ubestemt tid til været har bedret seg igjen!

2 kommentarer om “Reisen vår er avlyst!”

  1. Meg: Nei, jeg har dessverre ikke det enda. Men har planer om å kjøpe en så snart som mulig! Har alltid brukt sykkelhjelm, og kommer til å fortsette med det, men har mistet min gamle etter at vi flyttet 🙂

Legg igjen en kommentar