På mandag reiser vi!

annonse

Da er det endelig avgjort. På mandag pakker vi i bilen og kjører avgårde med combicampen. Det kommer til å bli så koselig. Vår første campingtur med barn! 

Settet jeg har på meg kan kjøpes HER ( – 30 % nå)


Er det forresten noen av dere som har fulgt meg så lenge at dere husker når Christopher og jeg reiste til Sverige med en liten pizzabil – og brukte den som campingbil. Bagasjerommet var akkurat 160 cm langt om jeg husker riktig, så ingen av oss klarte å strekke ut føttene skikkelig. Vi måtte i tillegg sove med døren på gløtt hele natten ettersom det ble dødsvarmt i bilen så snart solen sto opp.

Haha, likevel koste vi oss gløgg i hjel i rundt to hele uker. (Video fra turen kan du se HER) Den første, og en av de beste turene vi har hatt sammen! Håper turen vår nå med Dennis blir minst like fin.

Pizzabilen er oppgradert til combicamp, men i stedet for Sverige står Skudeneshavn for tur. Vi reiser altså ikke lengre enn en liten time, men jeg er likevel ganske sikker på at det kommer til å være langt nok. Akkurat hvor lenge vi blir borte er vi ikke helt sikre på, men Christopher skal på jobb igjen på fredagen, så vi er nok hjemme igjen til det.

Herregud som vi gleder oss!

En kommentar om “På mandag reiser vi!”

  1. Åå jeg husker Sverige turen deres! Husker jeg satt hjemme å leste og tenkte at det så kjempekjekt ut og at jeg kunne tenke meg å gjøre det samme selv! Kos dere masse på camping, sikker på at det kommer til å bli enda kjekkere (hvis det er mulig :p) nå som dere har Dennis med dere, og kan lage masse gode sommerminner med han <3
    Klem

Legg igjen en kommentar