Mine tanker angående alt det vonde!

Hei dere! Først og fremst, beklager for null oppdatering i dag, men jeg trengte rett og slett litt tid for meg selv. Mobiltelefonen har jeg slått av for lengst, og nå vurderer jeg å slå av kommentarfeltet her inne også. Mange av dere har allerede fått med dere alt det vonde som har skjedd, men langt i fra alle. Jeg har heller ikke fått fortelle min side av saken enda, så det tenkte jeg å gjøre nå.

Dette er så ufattelig vondt og sårt for meg at jeg i et svakt øyeblikk tidligere i dag vurderte å slette hele bloggen og bare koble helt ut fra virkeligheten. Ikke vil jeg forlate huset. Ikke vil jeg møte andre mennesker enn min lille familie. Ikke vil jeg dra på butikken. Trening. Alt er vanskelig og det fortsetter bare å bli verre etterhvert som flere usanne rykter florere og stygge kommentarer hagler inn.

Først av alt kan jeg nevne at det dreier seg om et blogginnlegg som en annen blogger publiserte på sin blogg i går. Hun sendte meg ingen melding i forkant av innlegget for å prøve å ordne opp på privaten, men braste heller rett ut med det til hele Norge.

I innlegget legger hun ved skjermbilder fra to av mine tidligere blogginnlegg vist ved siden av hennes blogginnlegg. Der viser det at jeg har kopiert deler av teksten og forandret litt på det for å få det til å passe min egen situasjon. Dette legger jeg meg fullstendig flat for. Jeg beklager på det sterkeste og vet absolutt at det var ufattelig dumt gjort av meg.

Når det er sagt vil jeg gjerne forklare handlingene mine. Ikke unnskylde dem, for som sagt vet jeg det var feil av meg. Men kanskje det kan få dere til å forstå min side også.

Jeg har tidligere vært åpen om jobbsituasjonen min og såvidt nevnt at vi sliter økonomisk. Og når man går gjennom tunge tider og samtidig har et barn man må forsørge blir man desperat. Jeg famlet i mørke og gjorde dumme ting i håp om å bli sett og dratt opp av gjørma. Når jeg ikke fikk positiv respons på noen av jobbsøknadene jeg sendte rundt (som virkelig var mange!) prøvde jeg desperat å nå bloggtoppen ved å vri om på to blogginnlegg jeg så hadde gitt god respons hos en blogger, om til mine egne.

Vi vet jo alle at toppbloggere tjener MYE!

Jeg har imidlertid innsett at dette var fullstendig feil, og absolutt ingen god løsning, og har derfor slettet de to innleggene. MEN så kommer det til denne andre bloggeren som la ut dette på sin blogg. Hun har flere lesere enn meg, og en hær av fans som trosser alt for å forsvare henne. Det endte med at stygge meldinger og trusler hagler inn både på min private messenger og åpent i kommentarfelt flere steder. Usanne rykter blir også spredd som ild i tørt gress!

Det gjør vondt det!

Greit nok at jeg dreit meg ut, men å true med å slå ned noen, si de bør ta selvmord, spre rykter om at jeg lager tråder om meg selv på kvinneguiden (som ikke finnes sant i det hele tatt! Aldri opprettet en eneste tråd på kvinneguiden engang) og lire fra de verst tenkelige grusomhetene som finnes bør vel være langt over grensen for hva som er greit? Plutselig ble denne saken mellom meg og henne til et «alle mot en» angrep åpent over internett.

Jeg er ikke laget av stein, og når jeg attpå til har en historie med både mobbing og angst fra ungdomstiden er det klart dette bringer det mørke opp til overflaten igjen. I motsetning til tidligere velger jeg derimot å være åpen om det nå når det skjer. For uansett hva jeg hadde gjort er det ingen som fortjener å få så mye dritt slengt etter seg. Det er ingen som fortjener å være redd for å gå ut døren fordi andre sier de skal slå deg ned neste gang dere sees. Det er ingen som fortjener å bli uthengt, mobbet eller angrepet uansett hva de gjør.

Heller ikke jeg for at jeg i et svakt øyeblikk kopierte deler av et blogginnlegg fra en annen.

48 kommentarer om “Mine tanker angående alt det vonde!”

 1. Off. Leit å høre, du som skriver så fine innlegg, jobber hardt for at familien din skal ha det bra og til og med som enbarns mor til Dennis klarer du å få laget innlegg hver dag som gjør hverdagen våres mer nyttig. Skjønner ikke hvordan denne personen kan skrive noe sånn, hørest ikke ut som en veldig klok person, må jeg si rett ut.
  Ikke bry deg om det, det finnest dumme folk i verden også! Du fortjener ikke sånn hate, ingen gjør det. Stå på!

 2. Usanne kommentarer og rykter fortjener du ikke.

  Jeg uner deg ikke den tøffe situasjonen med økonomi osv. Men man kan ikke stjele like vell. Regner ikke me du stikker på butikken å stjeler mat eller klær?

  Fokuser nå på nettbutikken din! Kjør på og reklamer! Foreverliving må du jo og prøve å å satse mer på! Ellers vil jeg anbefale deg å skaffe helgestilling allerede nå! Da er det mye lettere å få noe fast videre, når sommervikarene slutter osv! Jeg heier på deg, det ordner seg alltid!

  Du fortjener ikke dø, ikke trusler eller rykter spredd! Du er ei flott jente, en fantastisk mamma! Dette klarer du! Ikke la mobberne ha makt over deg 🙂

 3. Sabamed Sumare: Nei, og det er jeg fullt klar over. Som sagt i innlegget har jeg innsett feilen, lært av det og det kommer aldri til å skje igjen. Ellers tusen takk for gode ord og tips <3

 4. Blir for dumt å legge skylden over på personen som har skrevet innlegget om deg. Jeg vet at hun har konfrontert deg med dette via PM. Når du ikke respekterer henne eller tar det til deg etter hun har henvendt seg privat, så kan du ikke blir sur når hun faktisk publiserer et innlegg som tar for seg saken.

 5. LH: Det var synd du oppfattet innlegget slik, det er absolutt ikke min hensikt å legge skylden over på den andre parten, men heller å få frem at slike trusler og kommentarer ikke er greit. Jeg legger meg flat og innrømmer feilen. Jeg er ikke feilfri, og det skriver jeg også klart og tydelig i innlegget. Tror du misforsto poenget mitt, og det beklager jeg at jeg kanskje ikke fikk godt nok frem. <3

  Når det er sagt forstår jeg ikke helt hvor du fikk det fra at hun hadde kontaktet meg på pm, for det har hun absolutt ikke. Jeg fant ut av dette ved å bli tagget på facebook + at jeg fikk alle meldingene. Da gikk jeg inn og leste det. Jeg har riktignok hatt kontakt med henne på pm i ettertid fordi JEG tok kontakt med henne og spurte hvorfor hun ikke tok dette på privaten i stedet, noe jeg absolutt synes hun burde.

 6. Herregud! At folk kan oppføre seg sont! Å at de sene det på fb viser bare hvor feige de er! Alle kan gjøre en feil, alle har jort det en eller aen gang! De idiotene som sitter bar en jævla mobil/PC å skriver dette er bare feige å har lite å gjøre på!
  Inge fortjener å få slike kommentarer! Enten om det er på nettet eller in real! Kjenne eg blir litt son små forbanna på sonne folk så slenge dritt! Detta må jo snart ta slutt! Det sårer jo like mye om det er på en melding eller om det er face 2 face!
  Stå på du!? Hev deg øve de feige idiotene!❤

 7. Stå i det, ta frem all styrke og hev deg over disse menneskene som viser tegn til å mangle litt vell mye på 1 krone.
  Ver det er tøft, men you got this girl!?
  Modig å innrømme dine feil og stå for dem ?

  Husk at disse meldingene du mottar er straffbare, screenshot alt og ta en tur til onkel politi. Noe sier meg at disse menneskene ikke er så høy i hatten med drapstrusler på rullebladet.?

 8. Charlotte: Tusen takk for gode ord <3 Jeg har screenshot av alt, men kommer nok ikke til å ta det videre med mindre det skjer noe mer dessverre. Slike saker blir ofte henlagt, og jeg vil heller ikke lage det noe større enn det allerede er <3

 9. Så lenge du har lært av egne feil! Ikke hør på de som skriver slike stygge ting til deg!! Alle gjør feil i livet. Hev deg over det og fortsett bloggen din, eller gjør det som gjør deg lykkelig. Du virker som en utrolig søt jente!

 10. Ja, alle gjør feil, men dette føler jeg blir å søke trøst for at du blir avslørt i å stjele. For det er som du skriver en bevisst handling du har gjort, og du vet nå, at det var feil. Ikke greit. Du mistet en leser nå.

 11. Anonym: Jeg forsøker ikke å søke trøst. Jeg ville bare publisere dette innlegget for å forsøke å få en stopper for alt det stygge som ble sendt min vei. Jeg vet så klart at jeg gjorde var galt, og det har jeg også sagt, men jeg synes dette blir altfor mye. Det går altfor hardt inn på meg, og da er det eneste jeg kan gjøre å skrive min side av saken om HVORFOR jeg tydde til et så dumt valg. I håp om at vi kan legge denne ballen dø og gå videre. Jeg og den andre bloggeren har nå fikset opp på privaten, og da hadde det vært veldig greit om jeg sluttet å få så stygge ord sendt i min retning.

 12. Håper du kommer deg igjennom dette, og at bloggen består. Fokuser på de positive tilbakemeldingene, vær sterk. Bloggen din setter jeg pris på. Hver dag.

 13. Nei nå ble jeg så overrasket.
  Leser begge deres blogger , og jeg synes dere begge to virker som tøffe og oppegående jenter. Jeg har allikevel ikke fått med meg at dette har skjedd. Noe jeg ikke kan forstå eller begripe at det har. Dere kan da virkelig formulere dere bra på egenhånd begge to uten at det trengs å stjeles fra den ene. Helt greit at det unnskyldes nå og den ene parten legger seg flat og sier at de angrer. Ingen har lov til å stjele, uansett hvordan omstendighetene eller livssituasjonen er. Man skal alltid behandle andre slik man vil bli behandlet selv.
  Ellers synes jeg det er dumt at noen føler seg truet eller at folk tar denne situasjonen å drar strikken litt for lang i forhold til mobbing. Det er ikke greit. Igjen, behandle nå for all del andre slik du vil bli behandlet selv og hold deg alltid saklig!
   Jeg kan forstå at man blir såret og irritert over at noen har tatt noe fra deg for å selv ta æren for det. Men innerst inne så er det jo en ære også, av alle som har skrevet om dette så ble dine ord og setninger valgt, noe som må bety at vedkommende synes du er veldig flink og sikkert ser opp til deg ?

 14. Hei, Jeg kjenner deg ikke så godt men jeg har begynt å lese bloggen din for noen uker siden. Og nå leser jeg bloggen din hver dag. Jeg synes du er veldig inspirerende. Du gir uttrykk for mye flott og du er bare 22 år og mor. Ikke la deg påvirke av uvitende mennesker. De finnes dessverre overalt. Møt dem med medfølelse fordi de har det vondt innerste inne og dessverre finner de ofte noe/noen som de kan plage for å få det bedre med seg selv.. uansett hvor dårlig et menneske har oppført seg i sin fortid så fortjener ingen å bli behandlet dårlig senere..fordi det er alltid rom for at mennesker forandrer seg og blir et bedre mennesker. Dårlig oppførsel kommer fra uvitenhet, umodenhet og mangel på livsvisdom. Derfor må man heve seg over sånne mennesker og møte dem med forståelse..

 15. Hei! Jeg unner deg ikke denne situasjonen og heller ikke disse nedlatende kommentarene. Håper at du ikke tar det til deg. For det har seg slikt, at alle kan gjøre feil og alle vil gjøre feil. Det gjør vi faktisk hele tiden, derimot gir ingen begrunnelse for å få trusler. Denne situasjonen har mange bloggere vært oppe i, og du er ikke den første, men heller ikke den siste. Du har såpass selvinnsikt og innrømmer dine feil, dette sier mer om deg som en person. Ingen fortjener å bli behandlet på denne måten. Personlig synes jeg at du bør anmelde de verste meldingene, for å sette en stoppe på dem. Personer som velger å sende slike meldinger bør få konsekvenser, og det er ikke minst straffbart. En ting til, lov meg fortsatt å være deg. Du er uten tvil en gledesspreder, og jeg har fulgt bloggen din lenge.

 16. I: Tusen, tusen takk for det, snille du <3 Jeg skal absolutt fortsette å være meg, BARE meg, jeg vet det er godt nok nå. Uansett om jeg kommer til topps på listen eller ei <3

 17. Uff, har lest begge bloggene veldig lenge nå og er faktisk skikkelig overrasket og skuffet! 🙁 du har hele tiden virket som en flott og oppegående jente, så dette her ble jo bare trist… Kanskje hun fikk god respons på innleggene, men du er jo ikke henne? Er helt greit å la seg inspirere av andre, men å kopiere innhold er rett og slett barnslig. Fint du sier du har lært av feilen for jeg håper det ikke skjer igjen, folk liker deg som deg – ikke wannabe noen andre!
  Uansett, vi er jo bare mennesker og alle tar dårlige valg og gjør dumme ting i blant. Håper du kommer deg over det og beviser DU kan være like bra eller bedre enn toppbloggere.

 18. Anonym: Tusen takk for det <3 Ja, jeg vet at jeg ikke er henne, og at det var eg veldig dumt valg å tro at det ville løse alle mine økonomiske problemer. Skikkelig flaut for å være ærlig. Jeg skal aldri igjen famle i blinde, men heller holde meg til det jeg kan og fortsette å levere mitt eget arbeid som jeg har gjort så veldig, veldig lenge nå. Håper du fortsetter å følge meg <3

 19. Drit i ekle nettroll, eneste grunnen til att de sitter og sier sånne ting er fordi de ikke har noe liv selv.
  Leser bloggen din hver dag, og syns det er superbra og spennende! Og sønnen din er jo bare helt nydelig skjønn!

  Stå på!!

 20. Forstår godt at dette er en vanskelig situasjon, og håper virkelig det går bedre med deg etter hvert. Du sier at du ikke har fått napp med jobbsøkingen, har du tenkt på at det kan ha noe med denne bloggen å gjøre? Når man googler navnet ditt, er bloggen og ( noen undertøys-) bilder av deg det første som dukker opp. Er det riktig å ansette noen i en barnehage, skole eller andre steder i nærheten av barn og unge – som har undertøysbilder liggende lett tilgjengelig på nettet? Som forelder og lærer mener jeg at det er veldig uheldig. Jeg syns det gir et useriøst bilde av profesjonaliteten man burde vise i arbeid med barn og unge. Hvis du virkelig ønsker deg en jobb, kan et godt utgangspunkt være å gjøre en vurdering av denne eksponeringen, og se hvordan det ser ut fra utsiden. Ønsker deg virkelig alt godt, og krysser fingrene for at du får en jobb du stortrives i og ønsker å satser på!

 21. Anonym: Tusen takk for reflektert kommentar og tips. Når det er sagt tror jeg ikke bildene på denne bloggen kan ha noe med dette å gjøre ettersom alle er anstendige bilder tatt i treningssammenheng. Rett opp og ned, uten noe mer enn det (i motsetning til halve bloggtoppen i Norge). Jeg legger ikke ut dristige bilder der jeg gjør meg til, og mener selv bildene mine er helt uskyldige av en helt normal kropp for å vise fremgang. Det er ikke mer enn hva man ser om man møter meg på stranden, eller den dagen jeg går opp på fitness-scenen.

  Jeg tror heller det kan ha med det dårlige arbeidsmarkedet å gjøre nå. Det er altfor mange arbeidsledige som trenger jobb, og altfor få ledige stillinger. Det er et kjent «problem» blant flere i min omgangskrets, og også min samboer før han var så heldig å få seg en jobb.

  Når det er sagt takker jeg for at du kom med ditt synspunkt, og tar det til meg! Absolutt en smart tanke – jeg synes bare ikke jeg passer inn i denne sammenheng.

 22. stå på , alle kan gjøre feil , men ingen fortjener å bli hengt ut for hele Norge på den måten.

 23. En ting jeg lurer på… du sier at hu burde kommet til deg med dette privat. Men da denne bloggeren har prøvd det, og du ikke har svart…hva forventer du da egentlig? Du fortjener ikk all den dritten du får,men du kan ikke bare holde på sånn uten at det får konsekvenser. Og i tilegg klage over at hu burde komme til deg da hu gjentatte ganger har prøvd dette.

 24. Heidi: Jeg forstår at dette bare blir ord mot ord, noe jeg synes er veldig synd. Men jeg kan med hånden på hjertet bekrefte at hun IKKE har prøvd å ta kontakt med meg på privaten før hun publiserte innlegget. Jeg sendte derimot en saklig melding til henne etter at hun hadde publisert hvor jeg beklaget meg og sa jeg syntes det var synd hun ikke tok det her heller. Så kunne vi ordnet opp oss i mellom uten så masse publikum som egentlig ikke har noe med det å gjøre. Jeg fikk etterhvert svar, og det er ingen sure miner mellom oss. Vi er ferdige med saken, og jeg håper alle andre også er det snart.

 25. Fysøren at folk kan klare å spytte ut så ekkle kommentarer!! I løpet av den tiden jeg har lest bloggen din har jeg fått så mange gode intrykk av deg, du virker jo god tvers gjennom. Håper ikke du tar disse ekkle og ukorrekte kommentarene til deg, for det har du ingen grunn til!! Stå på videre, hev deg over det og ikke la noen trykke deg ned! Heier på deg!

 26. Solveig: Tusen takk <3 Jeg prøver å ikke ta til meg de som gjelder usanne rykter, påstander og trusler - men er så klart enig i at det ikke var et godt valg å kopiere deler av innlegget hennes. Tusen takk for gode ord og støtte <3

Legg igjen en kommentar