Mine siste kreative prosjekter!

Kveldene den siste uken har stort sett gått til å sy. Jeg finner det så beroligende å høre på lydbok med øreplugger via mobilen samtidig som symaskinen durer i bakgrunnen. På bare noen timer har jeg «lest» flere kapitler og tryllet frem magiske skatter. Spesielt gøy er det nå som sygleden for alvor kommer tilbake etter at høsten og vinterens hardkjør med bestillinger satte en stor stopper for den!

Jeg gikk vel et par måneder uten å røre den igjen før jeg sakte men sikkert ble trukket tilbake til denne altfor gode vennen min. Nå den siste uken har jeg sydd en sommerkjole til meg selv, en sommerlig topp til mamma  (som faktisk tre av kollegaene hennes bestilte lik av etter at hun hadde den på seg på jobb – det er stas). Noen som vil se bilde av den?

Denne sommerlige heldressen dere ser på bildene over her sydde jeg på bestilling til en liten gutt som er like gammel som Dennis. Den er altså levert avgårde nå, men jeg måtte knipse noen bilder av Dennis i den først. Tror også jeg må sy en lik en til min lille tass, for jeg synes han var så tøff i den.

Luen under derimot er sydd til Dennis. Jeg har ikke festet knapper i luen enda, men de to klaffene som henger ned på hver side skal altså festes sammen under haken. Det geniale med denne luen er at den er vrangsydd, noe som betyr at alle sømmer er inni luen.

Den kan derfor brukes både på retten og vrangen! Eller retten og retten om du vil. På bildene over ser dere eksempel på akkurat dette. På den ene siden er traktorene på selve luen og skyggen svart, på andre siden er det motsatt. Synes den ble så stilig, og perfekt til barnehagestart til høsten da jeg også har sydd inn vindstoppere med ørene.

Neste store prosjekt blir å sy matchende reisedrakter til hele familien som vi skal ha på oss når vi reiser til Spania. Gleder meg til å vise dere – det blir så morsomt!

2 kommentarer om “Mine siste kreative prosjekter!”

  1. Så gøy! Håper jeg også kan lære meg skikkelig å sy 🙂 Vil veldig gjerne se toppen du sydde til moren din.
    Klem <3

Legg igjen en kommentar