Min guilty pleasure!

annonse

Temperaturen ute blir sakte men sikkert mer og mer normal i forhold til det ekstreme været vi har hatt de siste ukene. Da er det godt å hente frem de myke koseklærne som er akkurat passe varme på dager som denne. Dette settet er super komfortabelt, men samtidig ser det ganske bra ut. Det kan derfor like gjerne brukes en søndagskveld i sofaen eller styles opp med høye hæler på byen.

Ikke nok med at klærne i seg selv ser bra ut, men stripene langs sidene gir også en illusjon av en lengre og slankere kropp. Dette settet falt derfor sååå godt i smak hos meg, og jeg vet det kommer til å bli brukt mye fremover. Er jo både pent og behagelig!

Settet er forresten på 30 % nå, så da får du både bukse og genser for under 350 kroner HER. Bittelitt stort i størrelsen – jeg har mitt i small hvis det kan være til hjelp.


I tillegg til at jeg snek på meg koseklærne i dag tok jeg også iskaffen min (oppskrift her) med ut i solen sammen med en lavkarbosjokolade! Har du ikke smakt denne før er du bare nødt til å gjøre det. Den er så lik kvikk lunsj som du kan få den, og smaker helt fantastisk. Med kun 1.4 gram karbo i hver sjokolade er den også veeeldig innafor.

En liten hemmelighet; jeg elsker å dippe min i iskaffen. Det er så godt! Definitivt min lille guilty pleasure.

Lavkarbo sjokoladen kan forresten kjøpes HER, og ved å bruke koden 7TJAT ved utsjekk får du de to første helt gratis ved kjøp av 3 eller flere!

Et deilig avbrekk midt i dagen!

2 kommentarer om “Min guilty pleasure!”

  1. Syr du fortsatt babynest? Prøvde å finne på nettbutikken din men fant ikke? kan man isåfall bestille? Venter en liten gutt og har veldig lyst på babynest, men finner ingen jeg syns er fine. Syns de du lager er så fine?

  2. Anonym: Så utrolig koselig! Gratulerer med en liten gutt i magen <3 Hvis du sender meg en melding på facebooksiden min "Lillegullet" så kan vi ta det derifra 🙂 Har ingen i nettbutikken siden jeg ikke har noen ferdigsydde på lager, men kan sy et på bestilling til deg.

Legg igjen en kommentar