LCHF: tortillalefser på to minutter!

I dag har jeg laget meg quesadilla til middag, og det smakte helt fantastisk! Oppskriften på hele middagsretten vil jeg gjerne dele med dere på torsdag, men før den tid vil jeg vise hvordan man lager lavkarbo (og glutenfrie) tortillalefser! Det er utrolig enkelt, og gjort på bare noen få minutter. Definitivt noe jeg skal gjøre neste gang vi skal ha taco til middag.

Du trenger (til 5 store tortillalefser):

7 egg

1 pk a 200 gram kremost naturell

valgfritt krydder – jeg valgte salt og pepperblanding

kokosolje til steking for ekstra god smak

Slik gjør du:

Fremgangsmåten er super enkel. Du blander rett og slett bare alle eggene, kremosten og det krydderet du ønsker i ei bolle og blander det godt sammen. Visp til kremosten har løst seg helt opp.

Så er det bare til å steke dem! Bruk middels varme på platen og 1/2 ts kokosolje av typen jeg viser under (den gjør at de smaker sinnsykt godt – smaker ikke kokos forresten, bare så det er sagt) i stekepannen før hver lefse.

Pass på så du ikke snur lefsen for tidlig, da har den lett for å revne. Men når den er klar er det ingen problem å snu den! Bare husk å ta spaden under kantene først.

Så enkelt er det altså! Nå er de klar til å brukes – enten til taco, quesadilla, fingermat eller hva enn du måtte ønske.

TIL SLUTT:

Har etter at jeg publiserte innlegget fått mange spørsmål om de smaker egg, og nei, det gjør de ikke. Jeg liker verken egg eller omelett, men disse synes jeg er veldig gode.

Hva bruker DU tortillalefser til?

4 kommentarer om “LCHF: tortillalefser på to minutter!”

  1. Dette så sykt godt ut! Jeg bruker tortillalefser til taco, som pizzabunn og faktisk noen ganger med pålegg haha! Fin kveld videre til deg, digget forresten headeren din! Så søt 🙂

  2. Hei. Lagde disse til middag i dag.
    Hadde de til tacomiddag. De var veldig gode og veldig enkle og lage.

Legg igjen en kommentar