LCHF: middag med bare 4 ingredienser

La meg introdusere dere for en ny middagsfavoritt her hjemme: KOBB! Vil du ha oppskriften på en middagsrett som er latterlig enkel, men samtidig smaker veldig godt og ser utrolig gjennomført ut? Da er denne oppskriften helt perfekt for deg. I tillegg trenger du kun 4 ingredienser. Oppskriften under holder til hele 3 sultne mager.

Du trenger:

400 gram kjøttdeig

1 brokkoli

200 gram bacon i terninger

200 gram ost

Slik gjør du:

Stek kjøttdeigen, og ha den så i bunnen av en ildfast form. Stek så baconterninger og kutt opp brokkolien (husk stilken, der ligger det masse gode næringsstoffer). Bland sammen og ha dette over kjøttdeigen. Til slutt legger du et lag med raspet ost på toppen.

Stek til osten er gyllen, omtrent 15 minutter på 200 grader. Server og nyt!

Retten har fått navnet KOBB ettersom den er så enkel, og det eneste du trenger er Kjøttdeig, Ost, Bacon og Brokkoli. Perfekt lavkarbomat!

Synes du det ser godt ut?

7 kommentarer om “LCHF: middag med bare 4 ingredienser”

  1. Syns kjøttdeigen så lite stekt ut, pluss eg HATER retter når eg ser vann i bunnen… gjør meg kvalm.
    Liker at maten min er GODT stekt 🙂

  2. hei jeg prøvde denne retten i dag og jeg ble veldig kvalm . jeg stekte kjøttdeigen godt nett som den skulle og baconet, jeg ble kjempe dårlig i magen av dette og det er min første dag på lav karbo. vet du hvorfor jeg ble så kvalm ?

  3. Anonym: Oi, det var rart! Tror du det kan ha vært tilfeldig? Ellers er det mange som sliter de første dagene med kvalme, lite energi etc. etter at de legger om, men det varer stort sett bare et par dager, maks ei uke før du føler deg on top! Da kommer energien virkelig tilbake igjen som aldri før. Jeg har tro på at det kanskje kan være en slik reaksjon du opplever nå i overgangsfasen. Hold ut og slapp av – jeg heier på deg!

  4. hmm. jeg tåler det meste type mat og har ingen allergier men det kan være at det smaker veldig mye fett med tanke på at det er høyt innhold av fett i den maten. men viss du vet om andre også som har hatt det samme når det legger om så satser jeg på at det går over.

  5. Hei du. E er student som ikke har peiling på mat. Skulle slå til med min først rett i dag. Resultatet ble helt elendig det smaker ikke godt i det hele tatt. Brokkolien var veldig har, Osten smakte dritt ( kjøpte en pizza ost) ble bare for mye. resten smakte ikke bra. Måtte kaste resten. Bare lurer på om dette skal være godt? Ville bare dele resultatet fra første rett jeg har laget

Legg igjen en kommentar