LCHF: kylling-quesadilla med salsa

Uuups, øynene gled sakte og forsiktig igjen da jeg skulle inn å jobbe med dette innlegget etter at Dennis var i seng. Plutselig hadde det gått to timer, og jeg sitter her søvnig og helt borte.Tenker jeg deler denne oppskriften med dere før jeg kryper til sengs for godt for kvelden. Det har blitt mange sene kvelder og mye jobbing i det siste, så det kan nok være godt å få hentet seg litt inn igjen også.


Du trenger:

to lavkarbo tortillalefser (gjerne fra DENNE oppskriften)

400 gram kyllingkjøttdeig

10 cm purre

200 gram salsa

ost

litt paprika

piffi

grønt, gjerne guacamole, rømme og enda mer salsa til servering

Slik gjør du:

Start med å steke kyllingkjøttdeigen. Krydre den gjerne med piffi for en skikkelig god smak. Tilsett så grovkuttet paprika og purre + 200 gram salsa. La det hele småputre en liten stund i stekepannen.

Ha så et lag med ostesneier over begge tortillalefsene, dekk halve lefsen med kyllingblandingen, og brett lefsene i to.

Stek dem så i stekepannen på svak varme, gjerne med noe tungt over til å presse dem ned litt. Jeg satte ei stor kjele på toppen. Stek på begge sider en liten stund før du serverer med litt grønt og enda mer salsa. Guacamole og sæterrømme er nok også helt fantastisk å servere med!

Håper det smaker!

5 kommentarer om “LCHF: kylling-quesadilla med salsa”

  1. Så kjempe godt ut og skal definitivt prøves!!
    Hvilken salsa bruker du på lavkarbo? 🙂

  2. Ingebjørg: Denne gang var jeg sløv og brukte ferdig salsaen til Santa Maria (hot har minst karbs, haha). Det er den jeg har funnet av de ferdige som har lavest innhold av karbohydrater, og ligger på 5 gram per 100 gram. Jeg skal riktignok snart få ut fingeren og prøve meg på en skikkelig god, hjemmelaget! Da skal dere selvsagt få oppskrift <3

  3. Hei! Jeg har ett spørsmål til ukens spørsmål ? du skrev jo tidliger i år (planer for 2018) at du ønsket å bli gravid med lillesøster/lillebror i slutten av året, er det fremdeles planen eller har du endret mening? ?

Legg igjen en kommentar