LCHF: frokostvafler med bare to ingredienser!

Vil dere ha et super enkelt frokosttips? Disse vaflene lages på 1-2-3 og behøver kun to ingredienser. Samtidig smaker de fantastisk og inneholder tilnærmet lik ingen karbo! Helt perfekt. Oppskriften gir 4 vafler, og jeg vil si det holder til 2-3 personer alt etter hvor mye pålegg du velger å ha på. For å sammenligne spiste jeg nesten 2 vafler (hadde to hjerter igjen av den ene) med normal mengde pålegg. Det holdt meg mett i flere timer etterpå. En perfekt start på dagen!

Du trenger:

100 gram raspet ost

4 egg

Slik gjør du:

Pisk de 4 eggene sammen til plommene er blandet med hvitene. Ha så oppi osten og rør alt godt sammen. Deretter er det bare til å bruke vaffeljernet med litt smør på og steke vaflene. Så enkelt og så godt!

Topp med det du måtte ønske, men de er ikke så søte så bør ikke serveres til dessert. Som et godt alternativ til brød derimot – helt perfekt!

Synes du det ser godt ut?

7 kommentarer om “LCHF: frokostvafler med bare to ingredienser!”

  1. Har lagd det flere ganger når de andre i huset får vanlige vafler. Kjempe gode??

Legg igjen en kommentar