Kroppen min kollapset!

Nå ligger jeg strekk ut på sofaen mens Dennis ser på barnetv i den nye stolen sin. Han skal snart legge seg, og for å være ærlig tror jeg at jeg gjør det samme selv også. Kroppen min er helt ubrukelig i dag! Våknet med vond hals, feber, en ekstrem svimmelhet, hodepine og kvalme i dag tidlig. En god miks av alt med andre ord! Akkurat som at den kollapset fullstendig etter alt bråket de siste døgnene. Jeg håper å få sovet det av meg, så tenker det blir veldig tidlig kveld her i dag.

Når det er sagt vil jeg også takke for all støtten dere har vist meg etter at jeg publiserte gårsdagens innlegg. Plutselig gikk meldingene fra å være i hovedsak drittslenging til å bli sååå mange oppløftende og støttende ord. Dere gjør virkelig denne tunge tiden så mye bedre! ♥︎ Ikke misforstå, jeg er fullt klar over at jeg har gjort en feil, men det å se at dere støtter, tilgir og likevel ønsker å følge meg videre rører meg. Ellers vil jeg gjerne fortelle at jeg absolutt ikke kommer til å dra denne saken ut i det uendelige. Dette er nok det siste jeg skriver om den, så blir det blanke ark fra i morgen av.

Når vi først er inne på dette tema må dere gjerne fortelle meg hvilke innlegg dere liker best? Oppskrifter? Trening? Oppussing og interiør? Noe helt annet? Please let me know!

5 kommentarer om “Kroppen min kollapset!”

  1. Oppskrifter og trening, ønsker jeg? Noe skikkelig digg lavkarbo❤️ Legg deg på lading❤️

  2. Oppskrifter og opppussing er jeg glad i? og vanlige hverdagsinnlegg? syns ikke du fortjener all drittslengingen. Må vær lov for alle å gjøre feil innimellom uten å bli fremstilt som verdens verste person og bli truet.. fortsett med innlegga som kommer fra hjertet ditt❤️ De er mer en god nok for oss❤️

  3. Trening, Interiør og lavkarbo!
    Har lest en del av alle innleggene dine, og dissr er de jeg ville fremhevt litt mer ❤️ Liker egentlig alle innleggene din, om noe som har skjedd eller lignende. Bra jobb!

Legg igjen en kommentar