Koffertene pakkes!

For noen dager siden begynte jeg å skrive lister. Klær, bleier, vogn, utstyr, solkrem, teknisk etc. Jeg skrev ned alt vi skal pakke med oss til Spania! Om bare to uker letter (forhåpentligvis) flyet og tar oss med til deilige Punta Prima igjen, akkurat som i fjor. I lykkerus begynte jeg derfor å pakke koffertene i går da jeg innså at det bare er to uker til vi reiser. Drømmene tok jeg ut den ene kortarmede bodyen til Dennis etter den andre. Crocsene, badesko, solbriller. Dette kommer til å bli så fint!

Tenkte kanskje jeg kunne dele et innlegg der jeg viser dere pakkelistene mine sortert i ulike kategorier. Er det gøy? Eller kjedelig? Let me know!

5 kommentarer om “Koffertene pakkes!”

  1. Det høres veldig kjedelig ut. Da synes jeg heller du burde skrive litt om hvorfor du synes det er greit å stjele andres innlegg. Dét synes jeg det hadde vært interessant å lese om.

  2. Hei lille T. Aka anonym!
    Vil bare minne deg på at hun har allerede forklart hvorfor blogginnlegget ble «stjålet». Finn deg noe annet å bruke tiden din på enn å slenge dritt i kommentarfeltet ??
    God Søndag!

  3. Husk å pakk alt dere trenger på flyet i en sekk eller stelleveska. For koffertene blir tatt etter sikkerhetskontrollen så greit å ha pass (i tilfelle kontroll) og diverse til dennis i ein sekk 🙂 glede meg eg og nå sjølom det er 4 uker til me reise

Legg igjen en kommentar