Jeg svelger 7 tabletter hver dag

Reklame ⎮ annonselenker

Herregud i dag ble jeg sittende å kikke på boksene med kosttilskudd jeg tar hver dag og kjente et snev at flauhet bre seg over meg. Tenk at jeg har blitt en sånn! Haha, fordomsfull som jeg var syntes jeg alltid det var helt sykt at noen puttet innpå med haugevis av tabletter og kapsler for å bli sunn og sterk, og nå er jeg blitt helt lik selv.

Ikke mindre enn 7 tabletter hver eneste dag, og ingen av dem er av medisinske grunner!

Egentlig ganske sykt, men tenkte jeg kunne gå fortelle dere litt om hver av dem og hvorfor jeg svelger dem.

Omega 3 (kan kjøpes HER) rett og slett fordi jeg (dessverre) ikke er flink nok til å spise fisk. Jeg elsker det egentlig, men lager det litt for sjeldent ettersom Christopher ikke er noe glad i det og vi synes det er koselig å spise noen lunde det samme. Det hender likevel at jeg lager meg en god fiskemiddag, men det skjer kanskje ikke oftere enn en gang annen hver uke. Så enn så lenge svelger jeg 3 kapsler fra denne boksen daglig for å få i meg dagsbehovet for omega 3. Det bidrar til å holde kroppen frisk ettersom omega 3 er betennelseshemmende, men for lavt inntak av omega 3 er også knyttet opp mot depresjon!

Purple Burn (kan kjøpes HER PÅ SALG!) har ingen dokumentert virkning. Faktisk har ingen fatburns det, men som coachen min en gang sa er det «good shit» likevel. Det kan ikke gjøre noe verre, men i beste fall kan den øke fettforbrenningen, så hvorfor ikke. Skal likevel nevnes at disse er to år gamle ettersom jeg ikke brukte noenting slikt mens jeg var gravid eller ammet. Så mye mulig de for lengst er utgått på dato og gir null virkning, haha.

Multivitamin (kan kjøpes HER) rett og slett for å være sikker på at jeg får i meg alle vitaminer jeg trenger i løpet av en dag. Jeg spiser meget allsidig og får i meg en god del grønnsaker etc. men synes likevel dette er såpass viktig når jeg trener en del at jeg ikke tørr å gamble på det. En kapsel daglig så er jeg i det minste helt sikker! Når det er sagt har også lavkarbere ofte lavere inntak av vitamin D ettersom vi ikke drikker melk, og da kan det være greit å få daglig dose d-vitamin fra denne boksen. En kapsel daglig inneholder også jern som gjerne vi jenter ofte har mangel av.

Betakaroten (utsolgt, men annet merke kan kjøpes HER PÅ SALG) tar jeg i sommerhalvåret for å få en dypere og finere brunfarge som varer lenger. Veldig overfladisk, i know!

Magnesium (kan kjøpes HER) er vel den mest nødvendige. Når man spiser lavkarbo får man i seg de fleste vitaminer og mineraler man trenger, men det er noen få stoffer man mangler. Magnesium er en av dem, og er ganske viktig ettersom kroppen trenger magnesium i mer enn 300 biokjemiske reaksjoner i kroppen. Mineralet bidrar til normal muskelfunksjon, nervefunksjon og hjerterytme i tillegg til at det styrker immunforsvaret og benmineraliseringen. Faktisk får jeg ofte muskelkramper i bena om kvelden dersom jeg ikke husker å ta denne!


RABATTKODE!

Hvis du bestiller noe via linkene over får du – 50 kroner på hele ordren ved å bruke rabattkoden 7TJAT ved utsjekk. Obs: gjelder ikke på betakaroten dessverre.


Helt til slutt kan jeg nevne at et allsidig lavkarbokosthold dekker de aller fleste vitaminer, mineraler, sporstoffer og antioksidantert, men kosttilskudd du likevel bør være obs på er magnesium, d-vitamin, kalsium og omega 3!

Spør gjerne hvis det er noe dere lurer på!

En kommentar om “Jeg svelger 7 tabletter hver dag”

  1. Bare husk at alle mineraler skal tas om kvelden,for da virker det bedre.Var på ett kurs og der sa de det

Legg igjen en kommentar