Jeg overrasker Christopher på skjult kamera!

skål, kjære

Hvor mange av dere fulgte med på supermammaene på snapchat i går? Det var så moro å se hvor engasjerte dere ble mot kvelden når det ble klart at jeg skulle overraske Christopher med en romantisk middag til han kom hjem fra jobb, og filme reaksjonen hans PÅ SNAPCHAT!

Om du vil se den må du altså skynde deg å legge til @supermammaene. Snappene ligger ute i 24 timer, og dette morsomme påfunnet fant sted i 21 tiden.

Ellers i løpet av dagen fortalte jeg om tyveriepisoden (som du kan lese om HER) akkurat i det vi fant det ut. Ferske tanker og ekte følelser der altså. Jeg fikk barnevakt noen timer, sydde et nydelig babynest (som nå kan kjøpes HER). Var på besøk hos mamma som lekte apekatt sammen med min kjære lille.

Også avsluttet vi som sagt dagen med denne deilige, romantiske middagen hjemme i stua!

Legg igjen en kommentar