Jeg er over gjennomsnittet

annonse

I går kveld ble det etterspurt om «dette spiser jeg i løpet av en dag» innleggene var avsluttet, og det må jeg bare svare på. Nei, de er ikke avsluttet, og det er superkoselig at dere savner dem. Det har seg bare slik at jeg er litt over gjennomsnittet glemsk. Altså, jeg husker ikke alltid hvor gammel jeg er engang! Helt sant. Hvis noen spør meg helt uforberedt hvor gammel jeg er må jeg tenke raskt (1995, 2018, 5 + 18 = 23, men jeg har bursdag sent på året = 22) 22, jeg er 22 år.

Men uansett, tilbake til poenget. Dette spiser jeg i løpet av en dag! Innlegget skal egentlig komme ut hver tirsdag, og jeg knipser bilder av maten jeg spiser hver mandag eller tirsdag, alt etter hva som passer best. Det verste av alt er til og med at jeg knipset bilder av all maten jeg spiste på tirsdag som var, men jeg glemte bare å publisere dem. Så, det skal jeg få fikset senere i dag, lover!


Men før den tid må jeg bare fortelle dere at nelly kjører 30 % rabatt på massevis av unike treningsklær fra deres eget merke NLY SPORT ut helgen! Her kan man virkelig gjøre et kupp og freshe opp treningsgarderoben. Klikk HER for å se alle de freshe og sporty klærne som er med på kampanjen, ellers kan du ta en titt på mine favoritter under.

1 HER ⎮ 2 HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 HER ⎮ 7 HER ⎮ 8 HER ⎮ 9 HER ⎮ 10 HER ⎮ 11 HER ⎮ 12 HER ⎮ 13 HER

 

Disse super sporty joggeklærne er også på 30 % nå, HER.

Legg igjen en kommentar