Inne i en veldig god periode!

Reklame ⎮ annonselenker

Jeg er inne i en så god periode nå at jeg føler meg nesten som et nytt menneske. I ganske lang tid nå har jeg trent stort sett hver dag med bare en fridag inni mellom her og der, og det kjennes så godt i kroppen. Jeg passer på å komme over alle muskelgruppene i løpet av ei uke, men fokuserer kun på et par grupper på hver økt.

Det gjør at jeg hele tiden kjenner meg helt ferdig. Nå for eksempel. Jeg er enda gangsperr i skuldre og armene etter økten for to dager siden samtidig som bena er veldig slitne og tunge etter gårsdagens høyrepitisjonsøkt. Ryggen kjenner jeg også at jeg brukte i går mens jeg sitter her og skriver til dere.

sko HER (-25 % rabatt) ⎮ tights HER (-35 % rabatt)⎮ genser endurance


Eneste muskelgruppen jeg ikke er gangsperr eller sliten i er egentlig magen. Så den står på programmet i dag – sammen med noen gode ryggøvelser. Deretter tror jeg det blir fri på lørdag før det er på an igjen på søndag. Dette er så gøy og øktene er så gode om dagen. Det er nesten slik at jeg kjenner musklene vokse under huden på meg for hver eneste økt jeg legger bak meg.

Bildene er fra gårsdagens beinøkt, og øvelsen er knebøy i smith. Jeg kjørte hele 7 sett på maksvekt med 10 repitisjoner! Det kjennes i dag for å si det slik. Veldig gøy!

En kommentar om “Inne i en veldig god periode!”

Legg igjen en kommentar