I gang med et STORT og spennende prosjekt!

Herregud! I dag har jeg holdt på med et veldig spennende prosjekt store deler av dagen, og har derfor ikke rukket å oppdatere dere før nå. Jeg føler ikke jeg klarer å lande skikkelig nå som jeg endelig har kvelden fri, for jeg er så gira, spent og ikke minst letta! Letta for at det muligens har ordnet seg for oss. Glad for muligheten og spent på hva fremtiden bringer!

Ting ser så mye lysere ut nå, og det er kun takket være dette spennende prosjektet! En av mine største drømmer kan faktisk gå i oppfyllelse ganske snart. Det er så surrealistisk å tenke på. De av dere som følger meg tett på alle sosiale medier og nettverker har muligens fått det med dere i løpet av dagen. Om ikke er det enda mulig å oppdage det!

Tenkte det kunne være litt spennende å se om noen allerede har fått det med seg? Om ikke deler jeg den store nyheten allerede i morgen – så følg med da!

Legg igjen en kommentar