I denne ukens handleposer finner du…

annonse

Det er mandag, noe som betyr ukeshandling, og i dag var vi rekordtidlig ute. Vanligvis pleier vi å dra på butikken etter Dennis har hatt luren sin, sånn omtrent i 12-13 tiden. Mens i dag hadde vi absolutt ingenting å gjøre etter at vi sto opp. Planen var som sagt å reise på tur, men da det ble avlyst og vi bare satt her og kikket i veggen etter å ha krøpet ut av sengen, bestemte vi oss like gjerne for å ta handlingen allerede kl.8.30.

Til vår store fortvilelse åpnet ikke butikken før kl.9, så vi ble sittende å kikke på Dennis som gikk tur frem og tilbake i stuen og rundt i huset før vi pakket stellevesken og dro avgårde. Vi rakk akkurat å få unnagjort handlingen før luren hans og var tilbake igjen nøyaktig kl.10 som er tidspunktet han legger seg på formiddagen. Helt perfekt timing med andre ord!

– jakken min er sååå fin og veldig behagelig – kan kjøpes HER i flere farger –


Jeg har fortalt dere før at vi prøver å holde oss til et månedsbusjett på 2000,- på mat og husholdningsprodukter. Det går som oftest veldig fint, og vi har et snitt på 500,- på handleturene hver mandag. I dag måtte vi ha bleier og våtservietter (kjøper alltid 4 pakker av hver så det holder en stund + kiwi har en bleieavtale som gir deg hver 4.gratis) i tillegg var det tilbud på toalettpapir, så da kjøpte vi inn en stor pakke selv om vi ikke trenger helt enda.

Utenom det kjøpte vi inn frukt, grønnsaker, meieriprodukter, grøt til Dennis og litt av hvert. Ikke noe særlig fisk eller kjøtt ettersom det ikke var noen gode tilbuder denne uken, og vi stort sett pleier å kjøpe inn en del når det er gode tilbuder, og så lagre i fryseren for å spare mest mulig. Den kommende uken tar vi derfor opp fisk og kjøtt fra fryseren også har vi tilbehøret klart i kjøleskapet.

Totalt kom denne ukens handletur på 652,- noe som absolutt er innafor ettersom vi kjøpte både toalettpapir og bleier som varer en god stund fremover. Forrige uke lå vi rett over 400,- så sånn sett er vi i rute denne måneden også!

Fortell meg gjerne om du har matbudsjett, en fast handledag i uken eller andre rutiner når det kommer til matplanlegging!

4 kommentarer om “I denne ukens handleposer finner du…”

  1. De hadde tilbud på 2 kg kylling filet til 169 på obs idag og kylling kjøttdeig til 9.90 pga dato ? vi var der i ettermiddag ?

  2. Natasha: Haha, så gøy! Ja, så kyllingfileten, men det har vi mye av i fryseren fra før. Så ikke kyllingkjøttdeigen derimot – kanskje vi må tilbake igjen i morgen hvis de fremdeles har mer igjen da 🙂 Takk skal du ha!

  3. Vi bruker 2500,- i mnd på mat og husholdningsartikler. Er også 2 voksene og en baby 🙂 Vi handler kun 1 gang i måneden, da går det i all slags kjøtt, grønnsaker, brød, snacks, frukt, bleier, babymat, dopapir, kjøkkenpapir, tannkrem, såpe, brus osv..

  4. Huff blir flau av å skrive dette.. men vi bruker 5000-6000 i mat/husholdningsartikler og vi er to voksne pluss en på snart 4 ? men er mye pga vi lager mat fra bunnen hver dag… så ingen pølser med potetmos fra pose her i huset ?

Legg igjen en kommentar