Hva skjer med hageprosjektet vårt?

Jeg har ikke skrevet så mye om hva som skjer med hageprosjektet vårt, hvordan vi ligger an og hva vi har fått gjort den siste tiden. Grunnen er rett og slett at vi nesten ikke har gjort noen ting. Etter ei god uke med mye regn og dårlig vær sank motivasjonen betraktelig, og vi har rett og slett ikke klart å komme skikkelig i gang igjen.

Vi var inne i en så god periode da det var hetebølge og fint vær, men så ble alt bare satt på pause. Nå er vi derimot endelig i gang igjen!

luen til Dennis HER ⎮ lekedressen til Dennis HER

Vi var ute og jobbet i flere timer i dag, noe Dennis helt klart satte pris på. Å leke i hagen nå er om mulig enda morsommere enn før ettersom den flyter over av jord, småstein og gress som nesten er høyere enn han (ups!). Jeg jobbet med plantekassen og Christopher bar vekk en del av hageavfallet vi har skåret ned.

Hagen ble mye finere bare av dette, men vi har enda en del igjen før vi begynner å se målet. Forhåpentligvis blir jeg i hvertfall ferdig med plantekassen og selve plattingen til vi reiser om to uker!

Denne lille tassen syntes det var superstas å få leke og grave i hagen sammen med mamma og pappa!

Legg igjen en kommentar