Har noen erfaringer med dette?

I dag har vi vært på besøksdag i barnehagen Dennis skal begynne i. Der fikk vi treffe alle de andre barna han skal begynne sammen med, som er intet mindre enn fire gutter og ei jente – superkoselige alle sammen og Dennis så virkelig ut til å trives.

Uansett, det jeg ville spør dere om var om noen av dere har reist med Ryan Air før, og eventuelt hatt med dere trunki på flyet. Vi lurer litt på å ha med dette til Dennis nå når vi skal til Spania snart. Det hadde vært så greit både med tanke på oppbevaring av litt leker, «vogn» på flyplassen og lekekasse der nede i leiligheten. Men så ser jeg ut i fra målene på ryan air sin nettside at trunki’en er én centimeter for stor. Én centimeter!

Så da lurer jeg på – går det fint likevel? Trodde trunki passet som håndbagasje i alle flyselskap? Men kanskje det er litt annerledes med Ryan Air. Noen som har erfaringer? Fyr løs!

8 kommentarer om “Har noen erfaringer med dette?”

  1. Ryanair er superstrenge.. me får ikkje lov å ha hånd koffertane me oss inn til setene for me må betala for det. Sjøl om me har reservert seter pga celine så får me ikkje håndbagasjen me oss inn:/ me får lov å ha ein sekk eller stelleveska men kun ting som går under sete. Har dokke betalt for håndbagasje inn på flyet?

  2. Du kan ha den med om du har kjøpt prioritert ombordstigning, hvis ikke tar de den fra deg å setter i bagasjerommet

  3. Ja dei ska ha betalt for alt. Va nye regler fra mars/april i år at ein må betale for å ta håndbagasjen me til setene. Om ein ikkje har gjort det så får du ein lapp på kofferten og så sende di ann me bagasjen :/ har dokke betalt for seter?

  4. Jofrid: Åh, men hvis me bestilte bilettene før mars vet du om det e de gamle reglene så gjelde endå då, eller e det sånn uansett? Nei, me har ikkje det heller for når me klikka oss inn for å bestille seter i mai var det så mye opptatt at me fikk ikkje sitte sammen alle 6 uansett, så då lot med det bare være og sitte der me blir plassert :-/

  5. De nye regnlene gjelder uheldigvis uansett når man har kjøpt billettene 🙁 De er skikkelig strenge på det. Men som de sier over – hvis dere vil ha garantert med inn på flyet må dere kjøpe priority boarding, tror det koster sånn 60kr per person per flight, så du må betale for tur og retur.
    Ang. Trunki så fløy jeg med kusinen min og ungene hennes i fjor og den gikk helt fint å ta med på flyet 🙂 dette var før man måtte betale for håndbagasje da, men de sa ikke noe på størrelsen.

    Håper det ordner seg for dere 🙂

  6. Fløy med Ryanair i går fra haugesund, og så minst seks trunki som de la inn i lasterommet.

Legg igjen en kommentar