Fra innebygd klesskap til morsom hems!

Christopher har fri fra jobb i dag, og har derfor benyttet timene til å leke masse med Dennis. Det har resultert i at jeg har fått kommet veldig langt på to av prosjektene her hjemme; plantekassen og hemsen. Førstnevnte er jeg omtrent halvferdig med nå, mens hemsen kun mangler rekkverk, trapp og lister.

Utrolig gøy at jeg har fått gjort så mye, og at jeg endelig begynner å se hvordan det her kommer til å bli. Allerede på lørdag skal vi på IKEA for å kjøpe trappen, som skal være en Trofast oppbevaringskasse. Den som har tre trinn! Tror det kommer til å bli veldig fint.

Ganske syk forskjell egentlig! Er sååå glad for at vi turde å satse på å rive skapet og bygge hemsen. Beste valget vi har tatt inne på det lille rommet hans (som nå har blitt litt større).

Dennis fikk uansett prøvesitte litt på den i dag, og det var supermoro. Han tok bøkene ut av bokhyllen selv og satte seg ned for å peke, le og prate til bøkene.

Og bare så det er sagt skal rekkverket gå helt opp til taket i første omgang, men vi kommer også alltid til å være der når han leker på hemsen mens han enda er så liten. Etterhvert vil han få lov til å leke alene, også blir rekkverket til taket muligens byttet ut med en sengehest når han er enda eldre. Men dette er langt frem i tid.

Og bare så det er sagt; hemsen er testet for nesten 80 kilo, så han kan med andre ord leke trygt der oppe til han er ungdom, haha!

Fortell meg gjerne hva du synes om resultatet så langt!

En kommentar om “Fra innebygd klesskap til morsom hems!”

  1. På så fint! Trur da hadde blitt veldig koselig om du hadde hengt opp små kvite gardiner som kan lukkast ?så da blir ei koselig hula

Legg igjen en kommentar