Flere barnehageklær blir til!

Jeg vet jeg allerede har sagt det, men jeg må bare nevne det igjen. Har fått sygleden skikkelig tilbake og tilbringer omtrent hver eneste kveld inne på det koselige syrommet mitt. Barnehagestart er bare et par måneder unna, og jeg har derfor brukt mye tid på å sy opp noen komfortable, myke og slitesterke barnehageklær. Heldressen dere ser over her tenkte jeg ville være perfekt den første tiden når det er for varmt til å leke i ytterdress, men kanskje litt kaldt med bare jakke.

I tillegg til denne heldressen har jeg også sydd fem skikkelig myke kosebukser. Dennis har hatt disse helt siden han var 4 måneder gammel, i ulike størrelser såklart, men de har alltid vært store favoritter i klesskapet. De er så gode og komfortable for han i tillegg til at de legger seg fint inntil kroppen.

Ei bukse man lett kan leke masse med i barnehagen. Tre av buksene har jeg også sydd i et tykt og varmt stoff, mens de to andre er litt tynnere. Tenker jeg også skal sy matchende jakke og/eller genser til noen av dem.

 Fortell meg gjerne hva du synes!

4 kommentarer om “Flere barnehageklær blir til!”

  1. Er så gla i heildressar ? og va veldig fornøyd med buksa som me kjøpte tidligere

  2. Så fin dress! Hva skal du gjøre når Dennis begynner i barnehagen? Skal du ha bloggen som fulltidsjobb? 🙂
    Klem <3

  3. Skikkelig deilige barnehageklær! Men anbefaler klær uten faste hetter i barnehagen 🙂 Man vet aldri hva som skal skje, så da bør hetten hvertfall være festet med trykknapper hvis den skal være der 🙂

Legg igjen en kommentar