En liten forklaring

annonse

Skjørtet mitt er helt nydelig! Ganske kort, men det er shorts inni. Er dessverre utsolgt i hvitt, men finnes fremdeles i svart og gult HER. Toppen er fra h&m, men du finner lignende HER.


Det er så rart hvor fort denne bloggen påvirkes av private ting som skjer i livet mitt. Det er ikke alt jeg har lyst til å dele, og det som er synd er at det skinner så godt igjennom med det samme jeg er inne i en slik periode av livet. Som nå for eksempel. I går publiserte jeg ett innlegg, kun ett – noe som i seg selv er uvanlig. Men på toppen av det hele var det også et gørr kjedelig innlegg med bilder som var tatt flere dager i forveien.

Jeg skulle så gjerne hatt den evnen å bare legge alt til sides når jeg delte noe her, men dessverre klarer jeg ikke det. Siden dag én har jeg vært åpen og ærlig om både opp- og nedturer her inne, og det gjør det (u)heldigvis også vanskelig å late som ingenting når jeg egentlig ikke har det bra.

Derfor tenkte jeg det var bedre å bare la bloggen stå tom i går kveld. For utenom det ene innlegget om morgenen, så fikk jeg heller komme sterkere tilbake når hodet var på riktig plass. Noe det er nå! Og selv om jeg ikke ønsker å si noe om hva som har skjedd kan jeg bekrefte at det ikke er noe alvorlig altså. Bare en helt vanlig, men dessverre litt for privat, hendelse.

Så, der har dere en liten forklaring på gårsdagen, så kan jeg love dere mer inspirerende innhold fremover!

Legg igjen en kommentar