En koselig kveld i eget selskap!

Christopher var på sommerfest med jobben i går kveld, og da kan dere tro jeg koste meg. I stedet for å sitte på syrommet å jobbe hele kvelden valgte jeg heller å ta meg en velfortjent frikveld. Ikke at jeg egentlig ser på syingen som en jobb, men det er helt klart slitsomt for både hodet og skuldre når man sitter slik time etter time.

I går derimot var det kun meg, lydboken og denne fantastiske middagen i stuen. Jeg kunne vel egentlig tenkt meg å lene meg tilbake for å se på en skikkelig jentefilm eller noe i den duren, men vår kjære sønn har gjemt fjernkontrollen til tv på en veldig lur plass, så da ble det lydbok i stedet. Det minner meg på at vi må lete grundig til den i dag!

Middagen min besto av kyllingfilet på en seng av blomkålmos toppet med masse deilig, smeltet smør. Det var sååå godt! Oppskriften på blomkålmosen har jeg gitt dere før, og den finner du HER. Smøret smeltet jeg bare i mikroen når mosen nærmet seg ferdig, og kyllingfileten lå allerede ferdig stekt i kjøleskapet. Så den var det bare til å varme opp igjen!

Enkelt, men så utrolig godt!

Legg igjen en kommentar