En helt vanlig dag i mitt liv!

Reklamelenker ⎮ Nelly

I dag kan dere se hvordan en helt vanlig dag ser ut for min del. Jeg har oppdatert så og si alt gjennom hele dagen. Så dersom du lurer på hva jeg gjør når jeg ikke oppdaterer her kan du altså se det på storyen min på snapchat. Husk at alle bilder og videoer kun er tilgjengelige i 24 timer, så du bør forte deg.

Følg meg på snapchat: linnthereseee

Og når du først er innlogget på snapchat kan du også legge til Supermammaene. Jeg skal nemlig snappe for dem hele morgendagen. Da får du videosnapper fra hele dagen min – skal blant annet en tur på trening, og planen er å dele så og si hele økten min der. Resten av planene for morgendagen får du bare vente i spenning og se selv!

Kjolen min kan kjøpes HER! Den er utrolig fin på, og fremhever de kvinnelige formene på en veldig flatterende måte. Den koster heller ikke mer enn 149,-


Mammasnappen består av et knippe flotte mødre som har en dag fast hver uke hvor de deler alt mulig fra sitt liv som mamma. I tillegg til at de har ulike gjester innom stort sett hver uke, og en fast svangerskapsvlogger som er gravid med to tvillinggutter! Super spennende og mye variasjon med andre ord!

Følger du meg og supermammaene på snapchat?

2 kommentarer om “En helt vanlig dag i mitt liv!”

  1. Hei! Du har ikke lyst til å lage et innlegg om en ukes matplan til lillegutt? Hva han får til frokost, lunsj og middag? Trenger litt inspirasjon 😀

Legg igjen en kommentar