En drøm har gått i oppfyllelse!

reklame ⎮ annonselenker

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker de populære Molly-buksene? De er høye på livet, sitter utrolig fint på kroppen og har masse stretch. Dette gjør dem til myke bukser man lett kan bevege seg i. Jeg trenger vil ikke si så mye mer, men om du ikke har hørt om dem tidligere kan du klikke på bildene under her for å ta en nærmere titt på dem. De koster kun i underkant av tre hundrelapper!

Uansett, poenget var at disse buksene nå har kommet i en shorts variant! En drøm som har gått i oppfyllelse for Molly-elskere som meg. De har bare kommet inn i noen få farger så langt, men tipper de ryker ut fra lageret like fort, så skyndt deg å sikre deg din favoritt.

Shortsen jeg har på meg finner du HER, og der kan du også se de andre fargene, blant annet en nydelig rosafarge!

topp HER ⎮ sandaler HER ⎮ jakke HER

Er du Molly-fan?

Legg igjen en kommentar