Dette spiser jeg i løpet av en dag #9

Litt lite mat i dag muligens, men jeg er god og mett og det er det viktigste. Så varierer mengden heller litt fra dag til dag. Vi har gjort masse og mat har ikke vært det som har stått i tankene mine. I tillegg er også lavkarbo (som jeg har nevnt tusen ganger før) et kosthold der man holder seg mett lenge, ofte har færre måltider enn vanlig, men likevel får i oss nok kalorier. Passer meg utmerket! All den ekstra tiden jeg slipper å bruke på å spise!

today's food

Middag til frokost

Spiste middag i tolv tiden på formiddagen. Middagsrester fra dagen i forveien – som alltid, haha! Hjemmelaget quesadilla, som det kommer oppskrift på på torsdag. Sammen med en god dasj salsa, og litt grønt.

Kveldskos

Vi var ute stort sett hele dagen, så fikk ikke funnet meg mat før til kvelden igjen, etter at Dennis var i seng. Noe som i utgangspunktet ikke gjorde så mye, for mett var jeg uansett. Derfor ble det litt hjemmelaget bringebæris og en neve peanøtter kl.20 om kvelden. Mmm.

Hva har du spist i dag?

En kommentar om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #9”

  1. Forstår du er på diett og lavkarbo, men det kan da ikke være innafor å spise 2 måltider til dagen, med så mange timer mellom og ikke særlig mye mat. Selv om du skriver du blir så «mett» av det, at det er greia med lavkarbo så føler jeg det er uheldig å fremme et slikt kosthold. Særlig det å dele «diett» kosthold i 2018. Jeg har forøvrig sjeldent sett lavkarbo-planer med så lite mat og så uregelmessig (da basert på flere av dine innlegg). Hvis det skal være til inspirasjon for andre på lavkarbo, kan det være uheldig. Det kan vel ikke være lett å få de riktige næringsstoffene i seg heller.

Legg igjen en kommentar