Dette spiser jeg i løpet av en dag #8

Da er det tid for tirsdagsspalten igjen, og jeg vil gjerne ta dere med på dagen min i mat! Før jeg viser dere hva jeg har spist i dag vil jeg bare minne om at jeg spiser lavkarbo, og at det er ganske annerledes når det kommer til antall måltider og mengden mat i forhold til å spise «vanlig». Men slapp av, jeg får i meg nok kalorier likevel!

Og til dere andre lavkarbere der ute; husk at dette er det jeg må spise for å holde meg mett i løpet av en dag. Det er mye som spiller inn på hvor mye mat man trenger, og mitt behov kan være helt ulikt ditt. Husk å lytte til kroppen: spis når du er sulten og stopp når du er mett.

Frokost

Frokosten ble spist tidligere i dag enn jeg pleier. Var sulten en liten stund etter at jeg våkne, så da spiste jeg like gjerne middagsrester fra dagen i forveien kl.09. Enklere enn denne retten får man det rett og slett ikke. 1/2 pakke kjøttdeig, 1/2 brokkoli og 1 ts kokosolje! Stek alt i ei stekepanne, krydre med salt og pepper og nyt.

Mellom

Til mellommåltid midt i dagen bestemte jeg meg for å teste en proteinbar jeg kjøpte sist gang jeg var på butikken. Jeg er egentlig stor fan av slike barer, men de aller fleste inneholder for mye karbo. Denne her derimot har kun 3 gram karbo etter at sukkeralkoholer er trukket i fra.

Den smakte også helt fantastisk! Skikkelig syltetøy og peanøttsmak. Mmm.

Middag

Spiser jeg i dette øyeblikk mens jeg oppdaterer dere. Ei skål med deilig thai suppe! Dere husker kanskje at jeg tipset dere om den for en liten stund siden? Den smaker bare helt fantastisk, og inneholder heller ikke mer enn 9,8 karbohydrater per porsjon! Det må være innafor. I hvertfall for meg.

5 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #8”

  1. Hei! Er det sant at du ikke ble hacket på blogg.no, men at de ikke ville ha deg der lenger pga kopiering av andre sine tekster?

    Såg at mammasom16 hadde skrevet et innlegg om deg (anonymt), men har lest både bloggen din og bloggen hennes i noen år no. Så det var veldig lett å kjenne igjen at det var deg ho skrev om.

  2. Ville gi deg en mulighet til å forsvare deg selv om det mammatil16 skrev, men du ”godkjente“ ikke kommentaren min. Jeg vet at du har sett den, fordi du ”godkjente“ nettopp en vanlig kommentar.

    Det at du ble hacket var løgn? Hva mer har du løyet om??? At du mistet jobben din eller ville de ikke ha deg der lenger? Denne bloggen er ikke ekte lenger. Håper virkelig ikke Dennis lærer av deg.

    Var veldig glad i å lese bloggen din og elsket innleggende dine, men når dette kommer fram så blir det ikke det samme lenger…. mistet litt respekt for deg!

Legg igjen en kommentar